Στα υπόγεια είναι η θέα: Γνωρίστε τον πιο φανατικό λάτρη Subaru στον κόσμο!

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά... αλλά στα υπόγεια! Akira Yokoyama, γνωστός και ως Mr Boxer! Ας γνωρίσουμε τη συλλογή του πιο φανατικού οπαδού της Subaru...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Subaru

Τις περισσότερες φορές, οι συλλέκτες δεν αγοράζουν μοντέλα μίας εταιρείας, αλλά κλασσικά αυτοκίνητα από διαφορετικές μάρκες. Επίσης, τις περισσότερες φορές τα εξωτικά και σπάνια μοντέλα φυλάσσονται σε ιδιωτικούς χώρους μακριά από το βλέμμα των περαστικών. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην προκειμένη περίπτωση.

Διαβάστε επίσης: Ανεκτίμητη συλλογή με κλασσικά αυτοκίνητα βρέθηκε σε αποθήκη (+video) 

Στις οθόνες σας βλέπετε την συλλογή αυτοκινήτων, που βρίσκονται στην ιδιοκτησία του πιο φανατικού οπαδού της Subaru σε ολόκληρο τον κόσμο. Ονομάζεται Akira Yokoyama και τα “εκθέματά” του δεν είναι τοποθετημένα σε κλειστό γκαράζ. Αντιθέτως, ο συγκεκριμένος υπόγειος χώρος στάθμευσης είναι δημόσιος και βρίσκεται κάτω από έναν από τους πολλούς σιδηροδρομικούς σταθμούς της Γιοκοχάμα. Ο Mr. Boxer, όπως τον αποκαλούν όλοι, έχει μισθώσει τις θέσεις και ουσιαστικά εκθέτει όλη του την συλλογή.


Όπως θα δείτε, η συλλογή δεν αποτελείται αποκλειστικά από Subaru Impreza. Στο πάρκινγκ υπάρχουν πολύ παλιά μοντέλα της εταιρείας, αλλά και σύγχρονα. “Λατρεύω το Impreza, αλλά ήθελα να γνωρίσω τα μοντέλα πριν από τη δημιουργία του για να κατανοήσω καλύτερα την ιστορία του”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η αγάπη του για τα Subaru ξεκίνησε το 1993, όταν απέκτησε το πρώτο του. Ήταν ένα GF8 Impreza Sport Wagon. Ακολούθησε δεύτερο και τρίτο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία εμμονή για τα αυτοκίνητα της ιαπωνικής εταιρείας. Το πρώτο του Impreza WRX STI μπήκε στη συλλογή το 2003, ενώ μέχρι το 2007 το όνειρο της απόκτησης ενός 22B είχε γίνει πραγματικότητα.

Η αληθινή του αρρώστια εκφράζεται με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο στην παράγραφο που ακολουθεί: “Το 2014, σταμάτησα να συλλέγω φτάνοντας σε περίπου 45 αυτοκίνητα και τα πούλησα όλα εκτός από τέσσερα. Νόμιζα ότι πουλώντας τα όλα, θα γιατρευόμουν από τη βαριά ασθένεια του Φούτζι. Αλλά αυτή είναι μια ασθένεια που δεν έχει θεραπεία, και εννέα χρόνια αργότερα έχω πάρει ακόμα περισσότερα αυτοκίνητα από πριν”. Respect!

Πηγή: speedhunters.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.