“Σταθμός” στην ιστορία της – Αυτή είναι η πρώτη υβριδική Porsche 911

Η Porsche 911 ανανεώθηκε και για πρώτη φορά έρχεται και ως εξηλεκτρισμένη. Ας γνωρίσουμε το πρώτο υβριδικό σύστημα στην ιστορία της...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Porsche 911

Η Porsche 911 ανανεώθηκε και για πρώτη φορά απέκτησε έκδοση παραγωγής που εξοπλίζεται με υβριδικό σύστημα. Αναμφισβήτητα μία στιγμή “σταθμός” στην μακρά ιστορία του μοντέλου. Πάμε να την γνωρίσουμε πιο αναλυτικά, δίνοντας έμφαση ασφαλώς στην έκδοση με το T-Hybrid σύστημα.

Δείτε επίσης: Το υβριδικό SUV με αυτονομία… diesel – 900 χιλιόμετρα με ένα γέμισμα!

Η υβριδική έκδοση του μοντέλου ονομάζεται Porsche 911 Carrera GTS και την “καρδιά” της αποτελεί ένας νέος κινητήρας boxer 3,6 λίτρων. Το συγκεκριμένο μοτέρ δέχθηκε μία αύξηση τόσο στη διαδρομή, όσο και στη διάμετρο των εμβόλων, κερδίζοντας 0,6 λίτρα σε σύγκριση με τον προκάτοχό του. Ο κινητήρας διαθέτει επίσης έλεγχο εκκεντροφόρου VarioCam και διατηρεί την ιδανική αναλογία μίγματος καυσίμου και αέρα σε ολόκληρο τον χάρτη λειτουργίας.


Το ελαφρύ και ισχυρό σύστημα T-Hybrid διαθέτει έναν πρόσφατα αναπτυγμένο ηλεκτρικό υπερσυμπιεστή καυσαερίων. Ο ηλεκτροκινητήρας στον υπερσυμπιεστή καυσαερίων λειτουργεί και ως γεννήτρια, ενώ η ισχύς του αγγίζει τους 15 ίππους. Το σύστημα μετάδοσης κίνησης περιλαμβάνει επίσης έναν σύγχρονο κινητήρα μόνιμου μαγνήτη ενσωματωμένο στο νέο κιβώτιο οκτώ σχέσεων διπλού συμπλέκτη (PDK).

Ακόμη και στο ρελαντί, υποστηρίζει τον κινητήρα boxer με επιπλέον ροπή κίνησης έως και 150 Nm και παρέχει ώθηση ισχύος έως και 40 kW. Η Porsche συνδυάζει και τους δύο ηλεκτρικούς κινητήρες με μια ελαφριά και συμπαγή μπαταρία υψηλής τάσης. Αντιστοιχεί σε μέγεθος και βάρος σε μια συμβατική μπαταρία εκκίνησης 12 volt, αλλά αποθηκεύει έως και 1,9 kWh.

Συνδυαστική ισχύς 541 ίππων και 0-100 χλμ./ώρα σε 3,0 δλ.
Συνολικά, η ισχύς του συστήματος είναι 541 ίπποι και 610 Nm ροπής. Η αύξηση ισχύος σε σχέση με τον προκάτοχο είναι 61 ίπποι, ενώ η νέα 911 Carrera GTS κερδίζει επίσης το απερχόμενο μοντέλο και στην επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα που ολοκληρώνεται σε μόλις 3,0 δλ. Η δε τελική ταχύτητα φτάνει στα 312 χλμ./ώρα. Σημαντικό είναι επίσης ότι η αύξηση του βάρους σε σχέση με τον προκάτοχο είναι μόλις 50 κιλά.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.