Το υβριδικό SUV με αυτονομία… diesel – 900 χιλιόμετρα με ένα γέμισμα!

Με κατανάλωση βενζίνης μόλις 5,3 λτ./100 χλμ., το πλήρως υβριδικό SUV των 180 ίππων προσφέρει αυτονομία που συναντάμε μόνο σε diesel μοντέλα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Kuga Hybrid

Ελάχιστα είναι τα SUV της μεσαίας κατηγορίας που μπορούν σήμερα να υπερηφανευτούν ότι
μπορούν να καταφέρουν τόσο πολλά στους τομείς της κατανάλωσης και της αυτονομίας όσα το νέο Ford Kuga Hybrid. Τροφοδοτείται από το πιο προηγμένο και αποδοτικό υβριδικό
σύστημα κίνησης της αγοράς εξασφαλίζοντας ελευθερία κίνησης με ένα γέμισμα που φτάνει τα 900 χιλιόμετρα.

Δείτε επίσης: Τα τρία B-SUV που επιλέγουν οι Έλληνες – Ποιο κοστίζει κάτω από 20.000 ευρώ

Με εξαιρετικά περιορισμένη κατανάλωση βενζίνης από μόλις τα 5,3 λτ. για κάθε 100 χλμ. σύμφωνα με το πρωτόκολλο WLTP για την έκδοση του μοντέλου με κίνηση στους εμπρός τροχούς (FWD) και από 5,7 λτ. για την ίδια απόσταση για την τετρακίνητη (AWD), το νέο Ford Kuga κυριολεκτικά δεν σταματά πουθενά αποτελώντας επάξια τον απόλυτο πρωταθλητή σε οικονομία καυσίμου και αυτονομία κατηγορία των μεσαίων SUV.


Ford Kuga

Στο αστικό περιβάλλον κινείται ηλεκτρικά σε ποσοστό 64%
Με δυνατότητα να κινείται αμιγώς ηλεκτρικά για μεγάλο χρονικό διάστημα και ιδιαίτερα σε αστικό περιβάλλον σε ποσοστό έως και 64%, το νέο Ford Kuga Hybrid φιλοξενεί ένα αυτοφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα κίνησης που έχει στον πυρήνα του έναν ατμοσφαιρικό, αλουμινένιο κινητήρα βενζίνης με χωρητικότητα 2.5λτ., τέσσερις κυλίνδρους και 16 βαλβίδες με σύστημα μεταβλητού χρονισμού, ο οποίος λειτουργεί σύμφωνα με τον εξαιρετικά αποδοτικό θερμοδυναμικό κύκλο Atkinson.

Αυτός ο κινητήρας συνεργάζεται με έναν τριφασικό και υδρόψυκτο ηλεκτροκινητήρα μόνιμου μαγνήτη, ο οποίος αντλεί την απαραίτητη για τη λειτουργία του ηλεκτρική ενέργεια από μια υδρόψυκτη -επίσης- μπαταρία ιόντων λιθίου που έχει χωρητικότητα 1,1 kWh και βρίσκεται εγκατεστημένη σε ασφαλές σημείο, χαμηλά στο δάπεδο του αυτοκινήτου. Όλα αυτά ελέγχονται μέσω μιας προηγμένης μονάδας και συνεργάζονται με ένα αναβαθμισμένο power-split αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων για ακόμα καλύτερη αποδοτικότητα καυσίμου και ευκολία στην οδήγηση σε όλες τις συνθήκες.

Ford Kuga plug-in υβριδικό

Με κίνηση στους εμπρός ή και στους τέσσερις τροχούς
Στην έκδοση με κίνηση στους εμπρός τροχούς, το Ford Kuga Hybrid αποδίδει 180 ίππους και στην τετρακίνητη (AWD) 183 ίππους εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα, πέρα από πολύ χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και αυτονομία 900 χιλιομέτρων, κορυφαίες για την κατηγορία επιδόσεις. Συγκεκριμένα, η τελική ταχύτητα και για τις δύο εκδόσεις του νέου Kuga Hybrid είναι 196 χλμ./ώρα, με την επιτάχυνση από στάση έως τα 100 km/h να ολοκληρώνεται σε 9,1 δλ. (FWD) και 8,3 δλ. (ΑWD).

Πόσο κοστίζει;
H τιμή του υβριδικού Ford Kuga ξεκινά από τα 37.837 ευρώ στην εμπροσθοκίνητη έκδοση των 180 ίππων. Για όσους επιλέξουν την τετρακίνητη των 183 ίππων, το ποσό εκκίνησης ορίζεται στα 47.608 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.