Στη Ford Otosan το εργοστάσιο της Ford στη Ρουμανία

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του εργοστασίου της Ford στη Ρουμανία από την Ford Otosan, τον μεγαλύτερο κατασκευαστή επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Otosan Ρουμανία εργοστάσιο 2022

Συνεχίζοντας τον επιταχυνόμενο μετασχηματισμό των επιχειρήσεων της στην Ευρώπη, με στόχο τη μετάβαση σε ένα πλήρως ηλεκτρικό μέλλον, η Ford Ευρώπης μεταβίβασε επίσημα την ιδιοκτησία του ρουμανικού εργοστασίου της στην Ford Otosan. Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσης και έγκρισης από τις ρυθμιστικές αρχές, η συμφωνία μεταξύ Ford Ευρώπης και Ford Otosan έχει τώρα οριστικοποιηθεί.

Διαβάστε επίσης: Κάνε δική σου την Ford Mustang Mach-E με λίγα “κλικ”

Στο πλαίσιο αυτό, η Ford Otosan σχεδιάζει να επενδύσει 490 εκατ. ευρώ στο συγκεκριμένο εργοστάσιο μέσα τα επόμενα τρία χρόνια προκειμένου να επεκτείνει την παραγωγή οχημάτων.


Μετά και από αυτή την προσθήκη στο δυναμικό της Ford Otosan, η επόμενη γενιά του Transit Courier, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων van και combi, που σχεδιάστηκαν και εξελίχθηκαν μηχανολογικά από τη Ford Otosan, θα παράγονται στην Κραϊόβα και θα λανσαριστούν το 2023, ενώ όλες οι ηλεκτρικές εκδόσεις θα ξεκινήσουν την παραγωγή τους το 2024.

Η Ford Otosan θα συνεχίσει την παραγωγή του Puma, του επιβατικού οχήματος της Ford με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη, στις εγκαταστάσεις της Κραϊόβα και θα ξεκινήσει την παραγωγή του αμιγώς ηλεκτρικού Ford Puma το 2024.

Διαβάστε επίσης: Στη χώρα μας θα έρθει το αμερικάνικο μοντέλο που αναβίωσε μετά από 25 χρόνια!

Η Ford προχωρά επίσης με την μετατροπή των εγκαταστάσεών της στην Κολωνία της Γερμανίας όπου θα ξεκινήσει η παραγωγή ηλεκτρικών επιβατικών οχημάτων από το 2023.

Μόλις πριν από μερικές ημέρες, η Ford επιβεβαίωσε την επιλογή του εργοστασίου της στη Βαλένθια της Ισπανίας ως προτιμώμενη τοποθεσία για τη συναρμολόγηση αυτοκινήτων βασισμένων στην αρχιτεκτονική ηλεκτρικών οχημάτων νέας γενιάς. Εν αναμονή της προϊοντικής έγκρισης, το εργοστάσιο της Βαλένθια θα μπορούσε να παράγει πρωτοποριακά ηλεκτρικά και συνδεδεμένα οχήματα ξεκινώντας αργότερα μέσα στην τρέχουσα δεκαετία.

Μέχρι το 2026, η Ford σχεδιάζει την πώληση στην Ευρώπη 600.000 ηλεκτρικών οχημάτων ετησίως, υποστηρίζοντας τον παγκόσμιο στόχο ετήσιας παραγωγής ηλεκτρικών οχημάτων άνω των 2 εκατομμυρίων μονάδων έως το 2026.

Επενδύοντας σχεδόν δύο δισ. ευρώ, η Ford ανέλαβε επίσημα την εγκατάσταση στην Κραϊόβα πριν από 14 χρόνια, μεταμορφώνοντάς τη σε ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής.

Η συμφωνία αυτή θα ενισχύσει τη θέση της Ford Otosan ως του μεγαλύτερου κατασκευαστή επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη και θα επεκτείνει τις δραστηριότητές της διεθνώς για τη δημιουργία βιώσιμης αξίας για τους μετόχους της. Με την προσθήκη του εργοστασίου της Κραϊόβα, η συνολική ετήσια παραγωγική ικανότητα της Ford Otosan θα ξεπεράσει τα 900.000 οχήματα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.