Στην BMW αλλάζουν πλέον χρώματα με τη… σκέψη

Η αλλαγή στο χρώμα ενός αυτοκινήτου με τη σκέψη δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά πραγματικότητα, χάρη στη συνεργασία της BMW με την brainboost.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW αλλαγή χρώματος με τη σκέψη 2022

Στην Έκθεση Καταναλωτικών Ηλεκτρονικών Προϊόντων στο Las Vegas των Η.Π.Α., η BMW αποκάλυψε την BMW iX Flow με E Ink, η οποία μπορεί να αλλάζει ολόκληρο το χρώμα του αμαξώματος με το πάτημα ενός κουμπιού. Από τότε οι Βαυαροί έχουν προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο βελτιώνοντας το σύστημα τους, ενώ κατάφεραν, σε συνεργασία με την γερμανική brainboost να αλλάζουν τα χρώματα της αμιγώς ηλεκτρικής iX Flow με τη σκέψη, με την εφαρμογή νευροτεχνολογίας.

Διαβάστε επίσης – BMW: Το εργοστάσιο στο Μόναχο γιορτάζει 100 χρόνια λειτουργίας

Το αμάξωμα της BMW iX Flow φέρει ειδική επίστρωση από ένα φιλμ που περιέχει εκατομμύρια χρωμοκάψουλες. Κατά τη διέγερση μέσω ηλεκτρικού πεδίου, αρνητικά φορτισμένες λευκές χρωστικές ουσίες ή θετικά φορτισμένες μαύρες, συγκεντρώνονται στην επιφάνεια, μεταβάλλοντας έτσι την εξωτερική απόχρωση.


Οι συμμετέχοντες στην πλατφόρμα διαλόγου rad hub του BMW Group που πραγματοποιήθηκε στο εργοστάσιο του Μονάχου στις 12 – 13 Μαΐου είχαν την ευκαιρία να βιώσουν από πρώτο χέρι τις βελτιωμένες δυνατότητες εναλλαγής χρωμάτων στην BMW iX Flow. Η εκδήλωση rad hub προσφέρει μία πλατφόρμα για ανοιχτή, διεπιστημονική ανταλλαγή ιδεών μεταξύ οραματιστών, στοχαστών και ανθρώπων που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη από όλο τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η νέα πανίσχυρη BMW M4 CSL με αγωνιστικό DNA (+video)

Η BMW iX Flow συναντά τη νευροτεχνολογία
Με έδρα το Μόναχο, η νεοφυής εταιρεία brainboost χρησιμοποίησε τη νέα και βελτιωμένη δυνατότητα αλλαγής χρωμάτων σε μία μοναδική συνεργασία με το BMW Group στο rad°hub με σκοπό την ευαισθητοποίηση σχετικά με την πνευματική υγεία.

Με τη βοήθεια της brainboost, η iX Flow συνδέθηκε απευθείας με τον εγκέφαλο των συμμετεχόντων στο rad°hub χρησιμοποιώντας έναν ηλεκτροεγκεφαλογράφο (EEG), που καταγράφει την ηλεκτρική δραστηριότητα του εγκεφάλου. “Τα μοτίβα χρωμάτων της BMW iX Flow αντιδρούν στη δραστηριότητα του εγκεφάλου και αντανακλούν το επίπεδο της δραστηριότητας” ανέφερε σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος της brainboost, Philipp Heiler και πρόσθεσε: “Όταν ο εγκέφαλος είναι σε κατάσταση ηρεμίας, οι αλλαγές μοτίβων στην iX Flow γίνονται επίσης πιο ήρεμες και πιο ρυθμικές”. Ένα ειδικό animation ενεργοποιείτο εάν οι συμμετέχοντες κατάφερναν να διατηρήσουν αυτή την κατάσταση για μερικά δευτερόλεπτα. Έτσι, οι συμμετέχοντες μπόρεσαν σταδιακά να ηρεμήσουν και να χαλαρώσουν τον εγκέφαλο τους υπό την καθοδήγηση των ειδικών της brainboost και με τη βοήθεια της νευροανάδρασης (neurofeedback) μέσω της iX Flow.

Η παραπάνω “άσκηση” κάνει ευκολότερα αντιληπτή ποιες στρατηγικές λειτουργούν καλύτερα για την απενεργοποίηση της εγκεφαλικής δραστηριότητας ενός ατόμου, προκειμένου να χαλαρώσει, π.χ. στον καθημερινό επαγγελματικό βίο.

Η start up εταιρεία brainboost ιδρύθηκε με αποστολή να καταστήσει την πνευματική ευεξία και υγεία προσβάσιμη σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους. Η διεπιστημονική ομάδα ειδικεύεται αποκλειστικά στην πνευματική ευεξία και υγεία, προσφέροντας εκπαιδευτικά σεμινάρια, συνεδρίες καθοδήγησης και μέτρα εταιρικής διαχείρισης υγείας στον τομέα αυτό διεξάγοντας παράλληλα έρευνα και αναπτύσσοντας λογισμικό.

To rad hub με μία ματιά
Από το 2016, το rad hub παρέχει μία μοναδική πλατφόρμα για ανοιχτή ανταλλαγή ιδεών, δημιουργικών στιγμών, καινοτόμων ιδεών και συνδέσεων. Στόχος αυτής της μορφής εκδήλωσης που επικεντρώνεται στο διάλογο, είναι να ξεπεραστούν τα όρια, να φέρει κοντά επιδραστικά άτομα με ιδέες και να ενθαρρύνει το διάλογο μεταξύ οραματιστών, στοχαστών και διαμορφωτών της κοινής γνώμης από όλο τον κόσμο. Η διεπιστημονική ανταλλαγή, τόσο εντός της εταιρείας όσο και πέραν αυτής, δημιουργεί ένα πεδίο για συζήτηση των προκλήσεων της κινητικότητας του μέλλοντος και ανάπτυξη μιας σειράς πιθανών λύσεων από κοινού.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.