Στην Ελλάδα μία από τις πιο σύγχρονες σήραγγες της Ευρώπης – Πότε θα ολοκληρωθεί

Νέο video από την εξέλιξη των έργων στο παραλιακό μέτωπο. Δείτε την πρόοδο που έχει σημειωθεί και πότε αναμένεται η παράδοση στο κοινό...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Υπογειοποίηση

Ένα εντυπωσιακό video δημοσιεύθηκε στην επίσημη σελίδα του “The Ellinikon” στο Facebook που προβάλλει την εξέλιξη των έργων υπογειοποίησης της Λεωφόρου Ποσειδώνος. Μάλιστα, αναφέρεται ότι θα είναι μια από τις πιο σύγχρονες σήραγγες στην Ευρώπη, η οποία θα αναβαθμίσει το οδικό δίκτυο της πόλης, διασφαλίζοντας την ταχύτερη διέλευση των οχημάτων.

Δείτε επίσης: Αύξηση των διοδίων κατά 33% στην Εγνατία Οδό – Αυτές είναι οι νέες τιμές διέλευσης

Αρχικά, προβάλλονται οι εργασίες που ολοκληρώθηκαν μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2023, ενώ θα δείτε πως αυτή τη στιγμή πραγματοποιούνται εργασίες για την κατασκευή της οροφής. Τo έργο της υπογειοποίησης που ξεκίνησε τον Μαΐου του 2022 ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2025 και αναμένεται να παραδοθεί στο κοινό στο τέλος του 2025. Τον Ιανουάριο είχε ήδη ολοκληρωθεί:
-το 75% της εκσκαφής
-το 45% της σκυροδέτησης τοιχίων
-το 55% της σκυροδέτησης της πλάκας βάσης


Το συνολικό της μήκος αγγίζει τα 1,5 χλμ. σε κάθε ρεύμα, ενώ υπάρχουν τρεις λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση με διαχωριστικό ανάμεσά τους. Θα ξεκινά από την παραλία Αλίμου και θα φθάνει έως το ύψος της μαρίνας του Ελληνικού, ενώ το ανώτατο όριο ταχύτητας του υπόγειου τμήματος θα είναι τα 70 χλμ/ώρα.

Πηγή: ypodomes.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.