Στην Ελλάδα το πρώτο αυτοκίνητο του κόσμου! To Benz Patent-Motorwagen

Στην Ελλάδα βρίσκεται πλέον το πρώτο αυτοκίνητο στον κόσμο, το Benz Patent-Motorwagen! Μπορείτε να το επισκεφθείτε και να το δείτε από κοντά μέχρι τις 14 Μαΐου.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Benz Patent Motorwagen

Το 1886, ο Carl Benz υπέβαλε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για το αυτοκίνητό του στο Imperial Patent Office στο Βερολίνο. Αυτή η εφεύρεση θεωρείται ευρέως ότι είναι η γέννηση του αυτοκινήτου. Έχει αλλάξει και έχει διαμορφώσει την ατομική κινητικότητα παγκοσμίως μέχρι σήμερα. Ο λόγος για το Patent Motor-Wagen, το οποίο στις 29 Ιανουαρίου του 1886 πήρε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με τον αριθμό “DRP 37435”.

Έγινε έτσι επισήμως το πρώτο όχημα στον κόσμο με κινητήρα εσωτερικής καύσης και ηλεκτρική ανάφλεξη, κάτι που έχει μείνει πλέον και στις μέρες μας ως ως το πιστοποιητικό γέννησης του αυτοκινήτου. Το κείμενο της προδιαγραφής του διπλώματος ευρεσιτεχνίας ξεκινά με τις λέξεις: «Η παρούσα κατασκευή προορίζεται κυρίως για τη λειτουργία ελαφρών οχημάτων, που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά ενός έως τεσσάρων ατόμων… Ο κύλινδρος του κινητήρα διατηρείται σε σταθερή θερμοκρασία με την εξάτμιση του νερού. Η κατάθεση του διπλώματος ευρεσιτεχνίας στη Γαλλία ακολούθησε στις 25 Μαρτίου του ίδιου έτους.

Αυτή ήταν και η πρώτη φορά όπου σε κάποιο όχημα, ο κινητήρας, το πλαίσιο και τα εξαρτήματα κίνησης παντρεύονταν μεταξύ τους και αποτελούσαν μια ενιαία μονάδα. Ο κινητήρας, που ζύγιζε περίπου 100 κιλά, ήταν πολύ ελαφρύς για τα πρότυπα της περιόδου. Ο οριζόντιος μονοκύλινδρος τετράχρονος κινητήρας είχε κυβισμό 954 κυβικά εκατοστά και ανέπτυξε ισχύ 1 ίππου με ταχύτητα κινητήρα 400 σ.α.λ. Και όμως είχε όλες τις βασικές λεπτομέρειες που εξακολουθούν να υπάρχουν σήμερα στους περισσότερους κινητήρες εσωτερικής καύσης: στροφαλοφόρος άξονας με αντίβαρα, ηλεκτρική ανάφλεξη και υδρόψυξη.

Ο Benz σχεδίασε το όχημα με κίνηση στους πίσω τροχούς. Το σύστημα διεύθυνσης του οχήματος γινόταν μέσω του μπροστινού τροχού, με τον οδηγό να κατευθύνει το αυτοκίνητο μέσω μανιβέλας συνδεδεμένης με οδοντωτή σχάρα. Η ταχύτητα οδήγησης μπορούσε να ελεγχθεί μέσω μιας βαλβίδας κάτω από το κάθισμα του οδηγού. Το φρένο ήταν ένας χειροκίνητος μοχλός που ενεργούσε στην τροχαλία του ιμάντα.

Το Benz Patent Motor Wagen άλλαξε για πάντα την ανθρώπινη κινητικότητα. Εκείνη την εποχή, μόνο αληθινοί πρωτοπόροι μπορούσαν να σκεφτούν τη μετάβαση από τέσσερα πόδια σε τρεις τροχούς… και ο Benz όχι απλώς την σκέφτηκε και την οραματίστηκε, αλλά την έκανε πραγματικότητα!

To θρυλικό πλέον Benz Motor-Wagen βρίσκεται στην χώρα μας και μπορείτε να το δείτε από κοντά στην έκθεση της Mercedes Past to the Future. Η έκθεση είναι ανοιχτή προς όλους τους φίλους του αυτοκινήτου έως τις 14 Μαΐου 2022 στον εξωτερικό χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι, με ώρες λειτουργίας από τις 10:00 έως τις 21:00 και είσοδο ελεύθερη. Διαβάστε περισσότερα για την έκθεση εδώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr