Στην Κίνα το 1ο Κέντρο Εμπειρίας της Mercedes-AMG

Η Mercedes-AMG ανακοίνωσε τα εγκαίνια του πρώτου Κέντρου Εμπειρίας της που άνοιξε τις πύλες του στην πίστα Zhejiang στην Κίνα.

Βρείτε μας στο
2020 Mercedes-AMG Κέντρο Εμπειρίας

Τα “Κέντρα Εμπειρίας” είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να έρθει κανείς πιο κοντά με την αγαπημένη του μάρκα και η Mercedes-AMG προχώρησε στο άνοιγμα του πρώτου AMG Experience Centre. Το Κέντρο βρίσκεται στην πίστα κινέζικη Zhejiang περίπου δυο ώρες μακριά από την Σαγκάη.

Το AMG Experience Centre καταλαμβάνει έκταση 1.305 τ.μ. και δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν καλύτερα τον κόσμο της AMG, χωρισμένο σε 12 διαφορετικές “ενότητες” που συμπληρώνονται από τέσσερις περιοχές “επίδειξης”. Οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν αυτή την εμπειρία χρησιμοποιώντας τις αισθήσεις ή μέσω εικονικής πραγματικότητας, έχοντας πάντα τη συμπαράσταση και τον ειδικευμένου προσωπικού των Γερμανών.

Οι επισκέπτες έχουν παράλληλα τη δυνατότητα να βιώσουν από πρώτο χέρι τις επιδόσεις και τη συμπεριφορά των μοντέλων της Mercedes-AMG μέσω test drives που πραγματοποιούνται στην πίστα των 3,2 χιλιομέτρων. Ανάμεσα στα διαθέσιμα αυτοκίνητα περιλαμβάνονται και αγωνιστικά GT3 και GT4, ενώ προσφέρονται και πακέτα για track days ακόμη και μηνιαίας διάρκειας, ακόμη και αν οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν δικό τους αυτοκίνητο. Για να απογειώσουν οι άνθρωποι της Mercedes-AMG αυτή την εμπειρία έχουν παράλληλα και διαθέσιμους εκπαιδευτές από την ακαδημία τους.

Να ένας καλός λόγος να επισκεφτεί κάποιος την Κίνα για διακοπές συνδυάζοντας τα αξιοθέατα στη γύρω περιοχή με την οδήγηση και την επαφή με την αφρόκρεμα των μοντέλων της Mercedes-AMG! Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr