Σε κινέζικη μάρκα σχεδιαστής της Bugatti Veyron

Η MG ανακοίνωσε αλλαγές στο σχεδιαστικό της τμήμα με την εταιρεία να έχει πλέον στις τάξεις της τον Jozef Kaban, ο οποίος αναλαμβάνει επιτελικά καθήκοντα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ο Jozef Kaban στην MG

Ειδικότερα, η MG επιβεβαίωσε ότι ο Jozef Kaban προσχώρησε στην εταιρεία, αποδεχόμενος το ρόλο του αντιπροέδρου στο Παγκόσμιο Κέντρο Σχεδιασμού της εταιρείας.

Διαβάστε επίσης – MG: Στο Goodwood Festival of Speed για τα 100 της χρόνια

Σύμφωνα κα με τη σχετική ανακοίνωση ο Kaban θα έχει συγκεκριμένη ευθύνη για την ανάπτυξη της παγκόσμιας σχεδιαστικής γλώσσας των μοντέλων της MG και έρχεται να ενταχθεί στην εταιρεία σε ένα κομβικό σημείο για την ανάπτυξή της, καθώς η MG γιορτάζει την 100η επέτειό της, ενώ αργότερα μέσα στη χρονιά, θα παρουσιάσει στην ευρωπαϊκή αγορά και το αμιγώς ηλεκτρικό roadster υψηλών επιδόσεων Cyberster.


Η MG προχώρησε και στην αποκάλυψη του τελευταίου της πρωτότυπου μοντέλου κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Πεκίνου, του EXE181, το οποίο έλκει τις ρίζες του από το πρωτότυπο του 1957 με το ίδιο όνομα, που είχε κατασκευαστεί για να κάνει ρεκόρ ταχύτητας.

Διαβάστε επίσης – MG HS: Το νέο ολοκληρωμένο SUV με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό

Ο Kaban, απόφοιτος της διάσημης Βασιλικής Ακαδημίας Τέχνης στο Λονδίνο, είναι ένας παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής που έχει διευθύνει το σχεδιασμό των αυτοκινήτων σε μερικούς από τους σημαντικότερους κατασκευαστές παγκοσμίως με το βιογραφικό του να έχει εμπλουτιστεί με ονόματα όπως εκείνα των BMW, Skoda και Rolls-Royce.

Ανάμεσα στα highlights της καριέρας του σχεδιαστή από τη Σλοβακία που ξεκίνησε την καριέρα του στη Volkswagen είναι και η σχεδίαση του hypercar Bugatti Veyron. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Kaban πριν από αυτό, υπήρξε επικεφαλής εξωτερικής σχεδίασης για τα μοντέλα της Audi και το coupe Audi A5, ενώ ανάμεσα στα μοντέλα του ομίλου της VW την “υπογραφή” του φέρουν η Skoda Octavia αλλά και το Seat Arosa.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.