Παρουσίαση στην πίστα για τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες ΖΕRO (+video)

Σε μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση στην πίστα SPEED FORCE στο Κορωπί, η εταιρεία ZERO Motorcycles παρουσίασε στην Ελλάδα την αμιγώς ηλεκτρική γκάμα της!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ZERO Motorcycles

Στην επίσημη παρουσίαση των μοτοσυκλετών ΖΕRO στην Ελλάδα προχώρησε η εταιρεία ELECTROMOVE, αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την χώρα μας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πίστα SPEED FORCE στο Κορωπί, όπου καλεσμένοι του ειδικού τύπου και όχι μόνο είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη γκάμα των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών σε ελεγχόμενο περιβάλλον.

Kawasaki: Τα “βλέπει” όλα ηλεκτρικά έως το 2035

Η αμερικανική εταιρεία ΖΕRO Motorcycles είναι πρωτοπόρος στην κατασκευή αμιγώς ηλεκτρικών μοτοσυκλετών, προσφέροντας μοντέλα με αυτονομία έως 300 χλμ., μηδενικό αποτύπωμα καυσαερίων στo περιβάλλον, αξιοπιστία και μηδενική συντήρηση. Πάνω απ’ όλα, όμως, η εταιρεία τονίζει ότι, πέρα από οικονομία, οι συγκεκριμένες μοτοσυκλέτες παρέχουν και οδηγική απόλαυση.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η εκπληκτική ροπή, η δύναμη και η ποιότητα κατασκευής είναι στοιχεία που δεν περνούν απαρατήρητα και θα καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών αναβατών. Όσο για την γκάμα, είναι αρκετά πλούσια, μιας και περιλαμβάνει 100% ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες των κατηγοριών Off road, On/Off, Street Naked, Sport touring και όχι μόνο.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα, είναι η εταιρία ELECTROMOVE, με ιδρυτές τους Λευτέρη Γρυπαίο και Ευάγγελο Ανδρεάδη. Όραμα της Electromove είναι πόλεις ελεύθερες από καυσαέριο και ηχορύπανση και στόχος η διάθεση
στο ευρύ κοινό, 100% ηλεκτρικών μοτοσυκλετών υψηλών προδιαγραφών και ποιότητας κατασκευής. Αναλυτικότερες πληροφορίες για τα μοντέλα της εταιρείας μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Πηγή: electromove.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.