Στο Nurburgring με το μικρότερο αυτοκίνητο στον κόσμο (+video)

Ένας γύρος με το μικρότερο αυτοκίνητο στον κόσμο στη θρυλική διαδρομή της Πράσινης Κόλασης του Nurburgring ήταν κάτι που δεν είχε επιχειρήσει ποτέ κανείς. Μέχρι τώρα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η πίστα του Nurburgring είναι άρρηκτα συνδεδεμένη όχι μόνο με αγώνες και θρυλικές μορφές των τεσσάρων τροχών αλλά και με αυτοκίνητα ορόσημα, τα οποία, οδηγούμενα στο όριο, έχουν γράψει κατά καιρούς μερικούς άκρως εντυπωσιακούς χρόνους.

Δείτε επίσης: Όταν η επικίνδυνη οδήγηση καταλήγει σε θανατηφόρο τροχαίο (+video)

Ένα ακόμη αυτοκίνητο ορόσημο, όχι για τις επιδόσεις ή τη σχεδίασή, αλλά για τις διαστάσεις του βρέθηκε πρόσφατα στην τεράστια γερμανική πίστα για πρώτη φορά έχοντας στο τιμόνι του τον πρώην οδηγό αγώνων Max Fewtrell. Ο λόγος για το βρετανικό Peel P50 του 1962, το οποίο χάρη στις λιλιπούτειες διαστάσεις του φέρει ακόμη τον τίτλο του μικρότερου αυτοκινήτου στον κόσμο.


Με μήκος 1,37 μέτρα και πλάτος και ύψος 99 εκατοστά και ένα μέτρο αντίστοιχα, το τρίτροχο P50 είχε φτιαχτεί για τους δρόμους των πόλεων, για να μεταφέρει έναν ενήλικα και… μία σακούλα ψώνια (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Δείτε επίσης: Όλα τα Mazda MX-5 στην ίδια ευθεία. Ποιο θα επικρατήσει;(video) 

Τώρα ένας ενήλικας… χωρίς τη σακούλα, ο οποίος δεν είχε επισκεφτεί ποτέ ξανά το Nurburgring και δεν είχε οδηγήσει ποτέ το Peel P50 ξανά στη ζωή του, αποφάσισε να το κάνει με έναν γύρο στο Nurburgring.

Άτυπα και για μηχανοκίνητο όχημα ίσως και να πρόκειται για νέο ρεκόρ… αργότερου γύρου στην Πράσινη Κόλαση και αυτό δεν πρέπει να απέχει πολύ από την πραγματικότητα, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στο διασκεδαστικό video που ακολουθεί.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.