Στο “σφυρί” ένα αψεγάδιαστο Mitsubishi Lancer Evo Tommi Makinen

Είναι μόλις ένα από τα 50 αντίτυπα που πωλήθηκαν στη Μεγάλη Βρετανία στο χρώμα "Canal Blue". Πόσο θα πουληθεί αυτό το Mitsubishi Lancer Evo Tommi Makinen;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mitsubishi Lancer Evo Tommi Makinen

Το Mitsubishi Lancer Evo Tommi Makinen είναι ένα ονειρικό μοντέλο και επιθυμία για κάθε συλλέκτη. Μάλιστα, αυτό που θα δούμε αυτή τη φορά είναι αρκετά σπάνιο και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Δεν πρόκειται μόνο για ένα από τα 250 αυτοκίνητα που εισήχθησαν στην Μεγάλη Βρετανία, αλλά μόλις ένα εκ των 50 που προσφέρθηκαν σε αυτό το μπλε χρώμα.

Απίστευτο: Ένα “ελληνικό” Mitsubishi Lancer Evo Tommi Makinen στο σφυρί (+video)

Το εν λόγω Mitsubishi Lancer Evo Tommi Makinen βγήκε από το εργοστάσιο το 2001 και στο εσωτερικό του φέρει την χαρακτηριστική ταμπέλα με τον αύξοντα αριθμό #060. Η εξωτερική του κατάσταση είναι εξαιρετική και το “Canal Blue” χρώμα είναι το εργοστασιακό, ενώ ασφαλώς οι ζάντες είναι λευκές μάρκας Enkei. Εξίσου καλή κατάσταση επικρατεί και στο εσωτερικό, εκεί όπου συναντάμε μπάκετ καθίσματα Recaro με το όνομα του παγκόσμιου πρωταθλητή, κόκκινες λεπτομέρειες και κόκκινες ραφές, δερμάτινο τιμόνι Momo και μαύρο πίνακα οργάνων με κόκκινη γραμματοσειρά.

Κάποιες αλλαγές έχουν γίνει σε επίπεδο μηχανικών μερών. Αρχικά να υπενθυμίσουμε ότι το μοτέρ του είναι φυσικά το 2.0 λτ. 4G63, τετρακύλινδρο εν σειρά το οποίο απέδιδε 280 ίππους, ενώ υπήρξαν και ειδικές εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής, που έφταναν τους 330 εργοστασιακούς ίππους. Στην προκειμένη περίπτωση, ένας επαναπρογραμματισμός στην ECU και κάποιες μικροαλλαγές σε σύστημα εισαγωγής και εξαγωγής έχουν σαν αποτέλεσμα 350 ίππους σύμφωνα με την επίσημη αγγελία.

Μέχρι σήμερα, το αυτοκίνητο έχει διανύσει μόλις 25.081 χλμ. και, πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την επίσημη αγγελία. Μάλιστα, εκεί αναφέρεται πως η τιμή αναμένεται να ξεπεράσει τις 70.000 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.