Στο σφυρί ένα σπάνιο Nissan GT-R R34 με μόλις 10 χλμ.

Μπορεί να έχουν περάσει 20 χρόνια τότε που παρουσιάστηκε, αλλά έχει διανύσει μόλις 10 χλμ. Η τιμή αυτού του Nissan GT-R R34 θα ξεφύγει για τα καλά...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Στο παρελθόν έχουμε δει αγγελίες με αυτοκίνητα που έχουν διανύσει λίγα χιλιόμετρα, αυτή τη φορά όμως έχουμε να κάνουμε με ένα σπάνιο Nissan GT-R R34 που στο οδόμετρό του αναγράφονται μόλις 10 χλμ. Βέβαια, δεν πρόκειται για ένα απλό R34, αλλά για την ειδική έκδοση V-Spec II Nur, συνεπώς η τιμή αναμένεται να εκτοξευθεί.

Διαβάστε επίσης: Nissan GT-R R34, η γενιά που αγαπήθηκε περισσότερο

Το ιαπωνικό μοντέλο βγήκε από το εργοστάσιο πριν από ακριβώς 20 χρόνια και, όπως μαρτυρά η κατάστασή του, αλλά και το οδόμετρο, πέρασε όλη του τη ζωή σε ένα γκαράζ. Οι φωτογραφίες μαρτυρούν ότι πρόκειται ίσως για το αυτοκίνητο που βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση από τα συνολικά 718 που κατασκευάστηκαν.

Κάτω από το καπό του βρίσκεται ο γνωστός κινητήρας των Nissan GT-R R34 με την κωδική ονομασία RB26DETT, ο οποίος είναι αναβαθμισμένος συγκριτικά με την απλή εκδοχή του. Πιο συγκεκριμένα, φέρει διαφοροποιημένο στροφαλοφόρο άξονα, αναβαθμισμένο σύστημα υπερπλήρωσης και πιο «άγριους» εκκεντροφόρους. Το αποτέλεσμα είναι η ισχύς να αγγίζει τους 330 ίππους, συνοδευόμενη ασφαλώς από πιο ισχυρά φρένα και αναβαθμισμένο σύστημα ανάρτησης.

Οι πιο παρατηρητικοί θα διαπιστώσουν ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο φέρει στο όνομά του τη λέξη «Nur», η οποία παραπέμπει στην πίστα του Nurburgring. Η δημοπρασία έχει ξεκινήσει και ήδη η τιμή έχει ξεπεράσει τα 45.000.000 Γιεν, ποσό που μεταφράζεται σε σχεδόν 350.000 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες για το αυτοκίνητο και πλούσιο φωτογραφικό υλικό μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα που πραγματοποιεί την δημοπρασία.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.