Στο σφυρί μια από τις ελάχιστες Ferrari Testarossa Spider

Η Ferrari κατασκεύασε επίσημα μία και μοναδική ανοιχτή Testarossa και αυτό κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερη την επικείμενη δημοπρασία της συγκεκριμένης Testarossa Spider.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ferrari Testarossa Pininfarina Spider δημοπρασία 2022

Στην ιστορία της Ferrari Testarossa, ενός εκ των πλέον διάσημων supercars της 10ετίας του ’80, υπάρχει μόνο μία Spider που βγήκε επίσημα από την πύλη του εργοστασίου στο Maranello.

Διαβάστε επίσης: Στο σφυρί η συλλογή του “βασανιστή” υπεραυτοκινήτων (+videos)

Η εν λόγω Ferrari Testarossa Spider ήταν ειδική παραγγελία από τον πρόεδρο της Fiat, Gianni Agnelli, ο οποίος ήθελε να γιορτάσει με αυτό τον τρόπο τη συμπλήρωση μιας 20ετίας στο τιμόνι της ιταλικής εταιρείας.


Παρά τις πιέσεις από την πλευρά των πελατών για περισσότερες Testarossa Spider, η Ferrari δεν ενέδωσε ποτέ λόγω των προκλήσεων που θα είχε το συγκεκριμένο project σε επίπεδο παραγωγής. Αυτό ωστόσο δεν εμπόδισε άλλους μικρότερους και εξειδικευμένους κατασκευαστές, όπως για παράδειγμα ο Pininfarina, από το να δοκιμάσουν να μετατρέψουν οι ίδιοι coupe Testarossa σε ανοιχτές εκδόσεις.

 

Μια από αυτές τις Ferrari Testarossa Pininfarina Spider, θα βγει σύντομα στο σφυρί από τον οίκο Sotheby’s με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για αξία που βρίσκεται μεταξύ 1,6 και 2,1 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Όταν η Ferrari αγωνίστηκε ενάντια σε μαχητικά jet!

Πραγματικά σε κατάσταση βιτρίνας η κατακόκκινη Ferrari Testarossa Pininfarina Spider ήταν παραγγελία της βασιλικής οικογένειας του Brunei και σύμφωνα και με τα διαθέσιμα στοιχεία δεν ταξινομήθηκε ποτέ για χρήση σε δημόσιο δρόμο, ενώ πιστεύεται ότι πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της ως στατικό έκθεμα. Με το παραπάνω φαίνεται να συμφωνεί και το οδόμετρο της Testarossa Spider, το οποίο δείχνει μόλις 413 χιλιόμετρα.

Έχοντας περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής το στατικά ο νυν ιδιοκτήτης της Testarossa φρόντισε να το επαναφέρει σε άψογη λειτουργική κατάσταση στέλνοντάς το πίσω στον Pininfarina όπου βάφτηκε από την αρχή, “φρέσκαρε” το εσωτερικό του, ενώ τοποθετήθηκε νέος μηχανισμός αναδίπλωσης για την υφασμάτινη οροφή του.

Έπειτα η Testarossa Spider “επισκέφτηκε” την Carrozzeria Zanasi, η οποία αναλαμβάνει την βαφή όλων των καινούργιων μοντέλων της Ferrari, με σκοπό να επανέλθει και μηχανικά σε άρτια κατάσταση. Συνολικά η αναπαλαίωση του ιταλικού supercar κόστισε συνολικά στον ιδιοκτήτη του λίγο πάνω από 177.000 ευρώ.

Λογικά το συγκεκριμένο ποσό θα το πάρει πίσω και με το παραπάνω έπειτα και από τον τελευταίο χτύπου του σφυριού στη δημοπρασία του διάσημου οίκου που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Νοεμβρίου στο Λονδίνο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.