Στο σφυρί μία από τις μόλις 600 BMW M3 Sport Evolution – Η τιμή που αναμένουμε!

Πανέμορφη, σε πλήρως εργοστασιακή κατάσταση, αλλά πολύ σπάνια! Δείτε πόσο αναμένεται να δημοπρατηθεί αυτή η κατάμαυρη BMW M3 Sport Evolution...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW M3 Sport Evolution

Η BMW M3 της γενιάς E30 αποτελεί πλέον τον ορισμό του κλασσικού οχήματος, με την τιμή της να ξεφεύγει για τα καλά. Στην προκειμένη περίπτωση όμως πρόκειται να δημοπρατηθεί μία ακόμα πιο ιδιαίτερη έκδοση που αποτέλεσε τα τελευταία αντίτυπα της E30. Ο λόγος για την BMW M3 Sport Evolution, η οποία είναι βαμμένη στον εργοστασιακό “Jet Black” χρωματισμό.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βγήκε από το εργοστάσιο αρχές του 1990 και ταξινομήθηκε για πρώτη φορά στην Γαλλία τον Απρίλιο του 1992. Μέχρι σήμερα, διατηρείται σε άριστη κατάσταση, παρά τα 128.500 χλμ. που αναγράφονται στο κοντέρ της. Την δημοπρασία της έχει αναλάβει ο οίκος RM Sotheby’s και, πατώντας εδώ, θα δείτε την επίσημη αγγελία. Όσο για την τιμή, αυτή αναμένεται να κυμανθεί στο εύρος 180.000 – 200.000 ευρώ.

Υπενθυμίζουμε ότι κάτω από το καπό της BMW M3 Sport Evolution βρίσκεται ο υπερκυβισμένος τετρακύλινδρος S14 χωρητικότητας 2,5 λτ. Αποδίδει 238 ίππους με τα 0-100 χλμ./ώρα να έρχονται σε 6,5 δλ. και η κίνηση περνά στους πίσω τροχούς μέσω χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων. Πέρα, όμως, από την αυξημένη ισχύ, η εν λόγω έκδοση φέρει πιο έντονα εμπρός φτερά, αγωγούς ψύξης του συστήματος πέδησης στον εμπρός προφυλακτήρας και ζάντες αλουμινίου BBS 16 ιντσών.


Περνώντας στο εσωτερικό, η εν λόγω έκδοση εξοπλίζεται με μπροστινά καθίσματα Recaro και κόκκινες ζώνες, σε αρκετά σημεία όπως το τιμόνι και ο επιλογέας υπάρχουν σουέτ επενδύσεις. Μοναδική επέμβαση που αλλοιώνει την εργοστασιακή μορφή του αυτοκινήτου είναι το τιμόνι της AC Schnitzer, αν και προσφέρεται και το εργοστασιακό.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.