Στο σφυρί μία Ferrari Testarossa που παραμένει ακίνητη από το 2003

Μία Ferrrari Testarossa παρατημένη εδώ και χρόνια σε ένα γκαράζ! Μπορεί να χρειάζεται περιποίηση για να επανέλθει, αλλά έχει διανύσει μόλις 22.433 χλμ...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ferrari Testarossa

Μπορεί ο ιδιοκτήτης να έχει φύγει από τη ζωή εδώ και χρόνια, αλλά αυτή η Ferrari Testarossa εξακολουθεί να βρίσκεται παρατημένη σε κλειστό γκαράζ. Σύντομα, όμως, είναι πιθανό να περάσει σε “σωστά” χέρια, αφού θα δημοπρατηθεί από την οικογένεια του εκλιπόντος.

Διαβάστε επίσης: Πόσο αξίζει μία παρατημένη Ferrari Testarossa με βλάβη στον κινητήρα;

Η εικονιζόμενη Ferrari Testarossa είναι μοντέλο του 1989 και έφτασε στα χέρια του ενός και μοναδικού ιδιοκτήτη το 1992. Διατηρήθηκε σε εργοστασιακή κατάσταση και η τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε ήταν το 2003 σε ένα ταξίδι με επιστροφή στο Σαιν-Τροπέ της Νότιας Γαλλίας. Έκτοτε δεν την ξανά χρησιμοποίησε αφού για τις καθημερινές του μετακινήσεις είχε μία Porsche 911. Αποτέλεσμα; Το αυτοκίνητο να έχει διανύσει μόλις 22.433 χλμ.

Το 2012 ο ιδιοκτήτης πέθανε και κανένα μέλος της οικογένειας δεν ασχολήθηκε με το αυτοκίνητο. Κάπως έτσι, το ιταλικό supercar έμεινε σκεπασμένο στο γκαράζ για ακόμα μία 10ετία. Φτάνουμε αισίως στο σήμερα, με την οικογένεια να αποφασίζει να πουλήσει την Ferrari Testarossa και τον οίκο “Artcurial” να αναλαμβάνει την δημοπρασία.

Όπως θα δείτε στην σχετική αγγελία, οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η τελική τιμή θα κυμανθεί στο εύρος 70.000 – 110.000 ευρώ, ενώ οι φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι δεν απουσιάζει η εργαλειοθήκη και τα σχετικά έγγραφα.

Πηγή: Artcurial

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.