Στο “σφυρί” Mitsubishi Lancer Evo 6 που κατασκευάστηκε για πολύ ιδιαίτερο λόγο

Όχι, δεν είναι το "Tommi Makinen", αυτό το Mitsubishi Lancer Evo 6 είναι πολύ πιο σπάνιο. Δείτε για ποιον λόγο το είχαν κατασκευάσει οι Ιάπωνες...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mitsubishi Lancer Evo 6

Το Mitsubishi Lancer Evo 6 είναι ένα αυτοκίνητο που το συναντάμε συχνά σε δημοπρασίες, κυρίως στην έκδοση “Tommi Makinen”. Αυτή τη φορά, όμως, “πρωταγωνιστής” είναι ένα πολύ πιο σπάνιο και άγνωστο Evo, το οποίο κατασκευάστηκε σε μόλις 7 αντίτυπα από την Mitsubishi Ralliart.

Απίστευτο: Ένα “ελληνικό” Mitsubishi Lancer Evo Tommi Makinen στο σφυρί (+video)

Τα συγκεκριμένα Mitsubishi Lancer Evo 6 δημιουργήθηκαν αποκλειστικά ως πρωτότυπα από την ιαπωνική εταιρεία προκειμένου να συμμετάσχουν σε δημοσιογραφικές δοκιμές. Δεν είχαν άδεια χρήσης σε δημόσιους δρόμους και οι ιαπωνικές αρχές έδωσαν μόλις δύο εβδομάδες χάρη στην Mitsubishi ώστε να κυκλοφορήσουν σε δημόσιους δρόμους για δοκιμές.

Από τα 7 αυτοκίνητα, τα τέσσερα ανήκουν ακόμα στο τμήμα Ralliart της εταιρείας, το ένα κλάπηκε και τα άλλα δύο πωλήθηκαν σε ιδιώτες. Το εικονιζόμενο ανήκει στα δύο τελευταία που μεταβιβάστηκαν σε ιδιώτες και μεταφέρθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σήμερα ανήκει ακόμα στο άνθρωπο που το αγόρασε στη λήξη της “θητείας” του ως δημοσιογραφικό όχημα. Βρίσκεται σε σχετικά καλή κατάσταση, συνοδεύεται από όλα τα επίσημα έγγραφα και έχει διανύσει 83.875 χλμ.

To τετρακίνητο ιαπωνικό μοντέλο κρύβει κάτω από το καπό του τον γνωστό 4G63 2λιτρο κινητήρα. Εξακολουθεί να βρίσκεται σε εργοστασιακή κατάσταση και πρόσφατα έγιναν μερικές σημαντικές επισκευές, όπως η ανακατασκευή της κεφαλής του κινητήρα και του διαφορικού.

Η δημοπρασία του ενός από τα μόλις 7 Mitsubishi Lancer Evo 6 Prototype θα ξεκινήσει πολύ σύντομα και πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την σχετική αγγελία και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Δυστυχώς δεν υπάρχουν εκτιμήσεις σχετικά με το που θα κυμανθεί η τιμή του, το μόνο σίγουρο είναι ότι αποτελεί ένα πολύ σπάνιο κομμάτι της ιστορίας της Mitsubishi.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.