Στο “σφυρί” σπάνια BMW M3 που δεν έμεινε στο γκαράζ – Οι εκτιμήσεις για την τελική τιμή

Είναι μία από τις μόλις 500 BMW M3 Evolution II που παράχθηκαν! Δείτε πόσα χιλιόμετρα έχει διανύσει, αλλά και πόσο αναμένεται να πωληθεί...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW M3

Μία από τις πιο ποθητές εκδόσεις της BMW M3 πρώτης γενιάς είναι η Evolution II, η οποία παράχθηκε σε μόλις 500 αντίτυπα. Στις περισσότερες περιπτώσεις που έχουμε δει στο παρελθόν, τέτοια αυτοκίνητα είχαν περάσει τον περισσότερο χρόνο τους κλειδωμένα σε κάποιο γκαράζ. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν ισχύει στην προκειμένη περίπτωση!

Δείτε επίσης: Στο “σφυρί” σπάνια Mercedes του ’90 – Οι εξαψήφιες προβλέψεις της τελική τιμής

Αυτή η BMW M3 Evolution II βγήκε από το εργοστάσιο το 1988, είναι το αντίτυπο με κωδικό 463/500, όπως αναγράφει το σχετικό ταμπελάκι στο εσωτερικό και μέχρι σήμερα έχει διανύσει 177.583 χλμ. Σίγουρα είναι αρκετά χιλιόμετρα για ένα τόσο σπάνιο αυτοκίνητο. Παρ’ όλα αυτά, οι εκτιμήσεις δεν προμηνύουν χαμηλή τελική τιμή. Άλλωστε, η κατάσταση του αυτοκινήτου παραμένει εξαιρετική, με το αμάξωμα να φέρει το εργοστασιακό χρώμα “Macao Blue Metallic”.


Βέβαια, το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι το γεγονός πως πρόσφατα έγιναν εκτεταμένες εργασίες συντήρησης και περιποίησης που έφτασαν στο απίστευτο ποσό των 40.000 δολ., δηλαδή περίπου 37.000 ευρώ. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την σχετική αγγελία του οίκου “Broad Arrow Auctions” (1-2 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η δημοπρασία), με τις εκτιμήσεις να αναφέρουν πως η τελική τιμή θα διαμορφωθεί στο εύρος 150.000 έως 180.000 δολ. (138.000 – 166.000 ευρώ).

Υπενθυμίζουμε πως η συγκεκριμένη έκδοση εξοπλίζεται με μία πιο ισχυρή έκδοση του τετρακύλινδρου εν σειρά S14, με την ισχύ να φτάνει στους 218 ίππους και τη ροπή στα 245 Nm. Η κίνηση περνά ασφαλώς στον πίσω άξονα μέσω χειροκίνητου σασμάν πέντε σχέσεων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.