Στο “σφυρί” Subaru Impreza WRC με το οποίο αγωνίστηκε ο Colin McRae

Το εμβληματικό αγωνιστικό Subaru Impreza, κατά καιρούς έχει αλλάξει χέρια για... τρελά λεφτά. Όταν μιλάμε για αγωνιστικό στο οποίο έχει κάτσει ο McRae τότε αναμένεται ρεκόρ!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Subaru Impreza WRC

Το Subaru Impreza WRC είναι ένα από τα πιο θρυλικά αγωνιστικά αυτοκίνητα ράλι. Κατά καιρούς, έχουμε δει αντίτυπα που πωλούνται σε δυσθεώρητες τιμές, ειδικά αν συνοδεύονται με μία αξιοσημείωτη ιστορία στους αγώνες. Κάτι τέτοιο ισχύει και στην περίπτωση του εικονιζόμενου, μιας και αγωνίστηκε πίσω από το τιμόνι του ο θρυλικός Colin McRae.

To εικονιζόμενο Subaru Impreza WRC με την χαρακτηριστική πινακίδα “P2 WRC” είναι αυτό με το οποίο το μακρινό 1997 ο Colin McRae αγωνίστηκε στο Ράλι του Monte Carlo με τον συνοδηγό του, Nicky Grist. Δυστυχώς, δεν ολοκλήρωσε ποτέ τον αγώνα, μιας και ένα ατύχημα οδήγησε σε εγκατάλειψη.

Η αγωνιστική του πορεία, όμως, δεν σταμάτησε! Γνωστό ως Prodrive Chassis #21, το ιαπωνικό αγωνιστικό αποκτήθηκε από ιδιωτική εταιρεία και αγωνίστηκε από το 1998 έως το 2000. Μάλιστα, το πλήρωμα πέτυχε αρκετές νίκες συμπεριλαμβανομένου του Ουγγρικού Ράλι το 1998 και το 1999. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου ο μέχρι σήμερα κάτοχος το χρησιμοποίησε σε αγώνες το 2005, 2006 και 2007.


Πλέον, έχει μετατραπεί σε δεξιοτίμονο, ενώ έχει δεχθεί και σημαντικές εργασίες συντήρησης. Μάλιστα, έγιναν πρόσφατες ανακατασκευές σε κινητήρα και σασμάν, με το αυτοκίνητο πλέον να χρησιμοποιείται αποκλειστικά σε εκδηλώσεις. Η δημοπρασία του θα πραγματοποιηθεί από τον οίκο “Silverstone Auctions” στις 24 Φεβρουαρίου και πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την επίσημη αγγελία.

Το γεγονός ότι οδηγήθηκε από τον Colin McRae αναμένεται να εκτοξεύσει την τιμή, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ένα εύρος της τάξης των 380.000-420.000 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.