Στο “σφυρί” το Subaru Impreza WRC των θρυλικών McRae, Burns και Vatanen (+video)

Αυτό το Subaru Impreza WRC "κουβαλάει" πολύ βαριά ιστορία και, όπως είναι λογικό, η τιμή του θα ξεφύγει για τα καλά. Ας θυμηθούμε τον απίστευτο ήχο του!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Subaru Impreza WRC

Λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη του νέου Subaru WRX, μία δημοπρασία έρχεται να μας θυμίσει το αγωνιστικό παρελθόν του θρυλικού μοντέλου. Το εικονιζόμενο Subaru Impreza WRC μόνο τυχαίο δεν είναι, μιας και οδηγήθηκε από θρύλους και ήταν αυτό που έφερε τους πρώτους βαθμούς σε παγκόσμιο πρωτάθλημα στην ιαπωνική εταιρεία.

Διαβάστε επίσης: Μυθικό ποσό για εγκαταλελειμμένο Subaru Impreza που οδήγησε ο Colin McRae (+video)

Πρόκειται για το αγωνιστικό όχημα με αριθμό “93.004”. Πίσω από το τιμόνι του βρέθηκε ο Ari Vatanen εν έτει 1993 κερδίζοντας την δεύτερη θέση στο Ράλι 1000 Λιμνών, ενώ το συγκεκριμένο αυτοκίνητο διέπρεψε τις χρονιές 1995, 1996 και 1997. Ωστόσο, δεν ήταν μόνο ο Ari Vatanen αυτός που του δίνει μεγαλύτερη αξία. Στο Sparco κάθισμα βρέθηκε τόσο ο Richard Burns, όσο και ο Colin McRae.


Η αγωνιστική πορεία του εικονιζόμενου Subaru Impreza WRX συνεχίστηκε σημειώνοντας τρεις συνεχόμενες νίκες στο Πρωτάθλημα Αυστραλίας το διάστημα 1996-1998. Παρ’ όλα αυτά, σήμερα εξακολουθεί να έχει το αρχικό αμάξωμα που χρονολογείται στο 1993 και πληροί τις προδιαγραφές του Group A.

Αν έχετε στην κατοχή σας, λοιπόν, ένα ποσό της τάξης των 450.000-650.000 ευρώ μπορείτε να επενδύσετε σε αυτόν τον θρύλο που θα δημοπρατηθεί από την εταιρεία Artcurial στις 24 Οκτωβρίου. Ειδάλλως, δυναμώστε τον ήχο και απολαύστε το video που ακολουθεί!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.