Στους 720 ίππους η BMW M3 μέσω G-Power!

Η γερμανική εταιρεία βελτίωσης G-Power, εκτοξεύει τις επιδόσεις της BMW M3 στους 720 ίππους με 850 Nm ροπής...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW M3

Η ισχυρή BMW M3 γίνεται ακόμη ισχυρότερη με τη βοήθεια της G-Power, καθώς η γερμανική εταιρεία βελτίωσης αυτοκινήτων προσφέρει ένα νέο kit σε τρεις διαφορετικές εκδοχές, με ισχύ έως και 720 ίππους στην κορυφαία εξ αυτών.

Αρχικά, όπως ήδη αναφέραμε η κορυφαία αποδίδει 720 ίππους και 850 Nm ροπής. Η εν λόγω πρόταση διαθέτει νέο εγκέφαλο, καθώς επίσης και αναβαθμισμένη εξάτμιση για τον 3λίτρο twin turbo εξακύλινδρο κινητήρα της M3.

Ωστόσο, διαθέσιμες είναι και δυο επιλογές για όσους πιθανόν να θέλουν… λιγότερη δύναμη στη BMW M3 τους. Η ισχύς της πρώτης είναι στους 670 ίππους και της δεύτερης στους 620 ίππους, χάρη σε διαφορετική χαρτογράφηση του μοτέρ σε κάθε περίπτωση. Προφανώς, η
G-Power επεμβαίνει και στην εμφάνιση της M3, προσφέροντας μία πλούσια γκάμα εξατομίκευσης, η οποία ταιριάζει απόλυτα με την βελτιωμένη απόδοσή του γερμανικού μοντέλου.

Αρχικά, προσφέρει ένα πακέτο από ανθρακόνημα, με νέο προφυλακτήρα και πλαϊνές ποδιές. Επιπλέον, για τους μη… διακριτικούς, είναι διαθέσιμη σταθερή αεροτομή, καθώς και ζάντες σε χρυσαφί χρώμα και 2 σχέδια: Hurricane RR και Hurricane RS (πολυάκτινες), τις οποίες περιβάλλουν ελαστικά διαστάσεων 285/30/R20 εμπρός και 295/25/R21 πίσω.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.