Το αυτοκίνητο του οποίου οι πίσω τροχοί στρίβουν έως και 10 μοίρες! (+video)

Η τετραδιεύθυνση δεν είναι κάτι καινούργιο. Όμως σε αυτό το αυτοκίνητο, οι πίσω τροχοί στρίβουν πολύ έντονα, όπως διακρίνουμε και στην εικόνα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η νέα Mercedes S-Class ήρθε για να επαναπροσδιορίσει τον όρο «πολυτέλεια» και συνδυάζει πολλές εντυπωσιακές τεχνολογίες. Μία εξ΄αυτών είναι η τετραδιεύθυνση, με τους πίσω τροχούς να στρίβουν… υπερβολικά.

Τεχνικό: Πώς λειτουργεί ένα σύστημα τετραδιεύθυνσης; (+video) 

Η συγκεκριμένη τεχνολογία βρίσκεται στον προαιρετικό εξοπλισμό, τόσο της πισωκίνητης όσο και της τετρακίνητης έκδοσης. Προσφέρεται σε δύο ρυθμίσεις, όπου στην πρώτη οι πίσω τροχοί στρίβουν έως και 4,5 μοίρες, ενώ στη δεύτερη έως 10 μοίρες. Με το σύστημα τετραδιεύθυνσης, ο πλήρης κύκλος περιστροφής μειώνεται πλέον από τα 12,5 μέτρα στα 11,4 στη ρύθμιση μέγιστης κλίσης 4,5 μοιρών και στα 10,7 μέτρα στη ρύθμιση 10 μοιρών.


Η κίνηση του πίσω άξονα γίνεται με τη βοήθεια ενός ηλεκτροκινητήρα. Αυτός κινεί έναν ιμάντα, ο οποίος με τη σειρά του μετατοπίζει το πίσω σύστημα διεύθυνσης. Η κλίση των πίσω τροχών ρυθμίζεται σύμφωνα με δεδομένα όπως η γωνία του τιμονιού και η ταχύτητα του οχήματος.

Μέχρι τα 60 χλμ./ώρα, οι πίσω τροχοί στρίβουν αντίθετα από τους εμπρόσθιους ώστε να γίνει πιο ευέλικτη η Mercedes S-Class. Από αυτή την ταχύτητα και πάνω, στρίβουν ακριβώς όπως και οι εμπρός τροχοί προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η σταθερότητα του οχήματος.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.