Σύγχρονη Lancia 037 με ρυθμούς… Petter Solberg στο Ράλι Monte Carlo (+video)

Petter Solberg σε ρόλο συνοδηγού και Kimera EVO37 ως άλλη Lancia 037. Δυναμώστε τον ήχο και απολαύστε μία γρήγορη βόλτα σε ειδική του Monte Carlo...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Solberg

Μία ενδιαφέρουσα “κατάσταση” δημιούργησε η Pirelli για την 150η επέτειό της, η οποία συνδυάστηκε με την επέτειο των 39 ετών από τη νίκη της Lancia 037 στο Ράλι του Monte Carlo. Έτσι, ο Petter Solberg βρέθηκε συνοδηγός στη νέα Kimera EVO37 χαρίζοντας μας όμορφα πλάνα.

TractioN 2016 | Gymkhana με τον Petter Solberg

Τα “πηδάλια” ανέλαβε ο Mario Isola, επικεφαλής της Pirelli στη Formula 1 και στους αγώνες αυτοκινήτου γενικότερα, ο οποίος κλήθηκε να αποδείξει τις οδηγικές του ικανότητες υπό το βλέμμα του πολύπειρου Νορβηγού. Όσον αφορά τώρα στην Kimera EVO37, κάτω από το καπό της βρίσκεται ένας τετρακύλινδρος κινητήρας χωρητικότητας μόλις 2,1 λτ., ο οποίος έπειτα από σημαντικές βελτιώσεις αποδίδει 505 ίππους και 550 Nm ροπής.

Επιπλέον αξιοσημείωτα εξαρτήματα είναι η ανάρτηση της Ohlins, τα φρένα της Brembo με τετραπίστονες δαγκάνες, αλλά και το σύστημα διεύθυνσης που έρχεται απευθείας από την Delta S4 του παρελθόντος.

Πριν πάμε σε αυτό το όμορφο video, αξίζει να αναφέρουμε ότι σύγχρονη Lancia 037 είναι ένα αυτοκίνητο που απευθύνεται σε συλλέκτες, με την τιμή της να ξεκινά από τα 480.000 ευρώ και να αυξάνεται ανάλογα με την εξατομίκευση που επιθυμεί ο αγοραστής της. Όσο για την παραγωγή της, όπως αναφέραμε περιορίζεται στις μόλις 37 μονάδες, συνεπώς πρόκειται για ένα σπάνιο αυτοκίνητο που πιθανώς η αξία του να εκτοξευθεί τα επόμενα χρόνια.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.