Συγκλονιστικό onboard video από Kαναντέρ κατά τη φωτιά στην Εύβοια

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το ελληνικό καλοκαίρι είναι δυστυχώς συνυφασμένο και με τις πυρκαγιές, οι οποίες έχουν κατά καιρούς κοστίσει πολλές ανθρώπινες ζωές. Ταυτόχρονα, έχουν προκαλέσει ανυπολόγιστες ζημιές τόσο σε ιδιωτικές περιουσίες, όσο και στο φυσικό περιβάλλον. Οι άνθρωποι που πρωταγωνιστούν στην κατάσβεση των πυρκαγιών είναι, από ξηράς, οι πυροσβέστες και από αέρος, οι πιλότοι των πυροσβεστικών αεροπλάνων Καναντέρ.

Ο ήχος των αεροπλάνων Καναντέρ φέρνει αυτόματα άσχημες σκέψεις, καθώς σημαίνει πως κάπου κοντά μας εξελίσσεται μια πυρκαγιά. Αμέσως μετά όμως, φέρνει και την πίστη πως οι άνθρωποι που βρίσκονται στα πηδάλια των αεροπλάνων αυτών, θα κάνουν το καλύτερο δυνατό και κάποιες φορές, ακόμη περισσότερα.

Όσοι έχουν βιώσει ζωντανά τις επιχειρήσεις των πιλότων στα Καναντέρ κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιών, θα μπορούσαν εύκολα να τους χαρακτηρίσουν ως… κασκαντέρ. Το βάθος και οι, πολλές φορές επικίνδυνοι αλλά με γνώμονα το κοινό καλό, ελιγμοί που επιχειρούν οι συγκεκριμένοι πιλότοι, κόβουν την ανάσα.


Η πιο πρόσφατη μεγάλη πυρκαγιά που βιώσαμε, έκαψε χιλιάδες στρέμματα στην Εύβοια. Η συνδρομή των πιλότων στα Καναντέρ υπήρξε για ακόμη μια φορά καταλυτική. Στο παρακάτω 10λεπτο video, μπορείτε να δείτε onboard πλάνα από την κατάσβεσή της, καθώς και να εκτιμήσετε πόσο δύσκολο είναι το έργο των πιλότων.

Στο τέλος του video, ας πούμε όλοι μαζί ένα “ευχαριστώ” σε αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις ρισκάρουν και την προσωπική τους ακεραιότητα, στην προσπάθεια κατάσβεσης των πυρκαγιών!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

E-mail: [email protected]