Συμφωνία εξαγοράς μεταξύ AVTOVAZ και GM στην Ρωσία

Σε συμφωνία έφτασαν οι AVTOVAZ και General Motors στη Ρωσία για την αγορά του υπόλοιπου 50% του εργοστασίου JV GM-AVTOVAZ που ανήκε και στις δύο εταιρίες.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
AVTOVAZ

Κάτω από τη νέα συμφωνία, για την απόκτηση όλου του πακέτου, το εργοστάσιο της κοινοπραξίας μεταξύ της AVTOVAZ και της General Motors θα συνεχίζει να παράγει και να πουλά Niva με το εμπορικό σήμα της Chevrolet για ένα ακόμη χρονικό διάστημα που δεν κατονομάζεται. Σε δεύτερο χρόνο το off-roader θα μετονομαστεί σε Niva. Παράλληλα και για όσο κρατήσει το διάστημα της μετάβασης τα συμβόλαια της εταιρίας με τους προμηθευτές αλλά και τις εκθέσεις θα παραμείνουν τα ίδια, ενώ σε τελικό στάδιο όνομα θα αλλάξει και η εταιρία CJSC GM-AVTOVAZ. Το ποσό της συμφωνίας δεν ανακοινώθηκε.

“Είμαι ευγνώμων προς την GM γι αυτή την αποδοτική συνεργασία καθώς υπήρξαν συνεργάτες μας για περισσότερα από 18 χρόνια. Βάσει της συμφωνίας η Avtovaz αποκτά το δεύτερο off-road μοντέλο στην γκάμα της που θα συμπληρώσει το θρυλικό 4×4 και θα υποστηρίξει την ανάπτυξη της εταιρίας στο μέλλον. Ιστορικά, οι διαδικασίες παραγωγής στο εργοστάσιο JV συνδέονται σε μεγάλο βαθμό με το κυρίως εργοστάσιο στο Togliatti και αυτό αποτελεί πολύ καλή αφετηρία για μελλοντικές εξελίξεις που θα ικανοποιήσουν το κοινό του διάσημου Niva. Θα ήθελα να καλωσορίσω θερμά όλους τους υπαλλήλους από την GM-AV στον όμιλο AVTOVAZ.” δήλωσε ο Yves Caracatzanis, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της AVTOVAZ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr