Συνέχεια με χειμερινές δοκιμές για το νέο SUV της Audi

Στον ευρωπαϊκό βορρά συνεχίζονται οι δοκιμές του νέου Audi Q6 e-tron, το μοντέλου που θα ηγηθεί της ηλεκτρικής επίθεσης που ετοιμάζει η γερμανική εταιρεία.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Audi Q6 e-tron SUV ηλεκτρικό δοκιμές 2023

Το νέο Audi Q6 e-tron είναι μόνο η αρχή της μεγαλύτερης επίθεσης που αφορά στα μοντέλα της στην ιστορία της μάρκας με τα τέσσερα δαχτυλίδια. Η Audi θα παρουσιάσει περισσότερα από 20 νέα μοντέλα μέχρι το 2025 και περισσότερα από μισά θα είναι αμιγώς ηλεκτρικά.

Διαβάστε επίσης: Το στρατιωτικό όχημα που έδωσε στην Audi το έναυσμα για το “quattro”

Οι Γερμανοί δοκιμάζουν το πρωτότυπο Q6 e-tron στο μακρινό ευρωπαϊκό βορρά υπό αυστηρούς κανόνες ασφαλείας. Η μελλοντική σειρά μοντέλων είναι η πρώτη που θα κατασκευαστεί με τη νέα τεχνολογική πλατφόρμα Premium Platform Electric (PPE).


Με το 800 volt ηλεκτρικό σύστημα, τους ισχυρούς και αποδοτικούς ηλεκτροκινητήρες, ένα καινοτόμο σύστημα διαχείρισης μπαταριών και φόρτισης και μια καινούρια αρχιτεκτονική ηλεκτρονικών συστημάτων, το πρωτότυπο Q6 e-tron σηματοδοτεί το επόμενο σημαντικό βήμα στην ηλεκτροκίνηση και την ψηφιοποίηση της γκάμας μοντέλων της Audi.

Η επερχόμενη σειρά μοντέλων Q6 e-tron θα είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις αμαξώματος SUV και Sportback και αντιπροσωπεύει τη βιώσιμη παραγωγή, την αναβάθμιση των δεξιοτήτων του εργατικού δυναμικού στην εγκατάσταση του Ingolstadt, και το ηλεκτρικό μέλλον της εταιρείας.

Διαβάστε επίσης – Audi RS: Αυτό θα είναι το πρώτο hardcore ηλεκτρικό

Η Audi θέλει να μεταμορφωθεί με γρήγορο ρυθμό σε κορυφαίο connected πάροχο, πλήρως ηλεκτρικής premium κινητικότητας και το κάνει αυτό πάνω σε ισχυρά οικονομικά θεμέλια, όπως φάνηκε και από τα αποτελέσματα ρεκόρ που ανακοίνωσαν οι Γερμανοί για τη χρονιά που μας πέρασε.

“Η στρατηγική μας Vorsprung 2030 παρέχει τις σωστές απαντήσεις, ακόμη και σε περιόδους πολλαπλών κρίσεων”, είπε σχετικά ο Markus Duesmann, διευθύνων σύμβουλος της Audi και πρόσθεσε: “Εστιάζουμε πλήρως στη βιωσιμότητα και προωθούμε συστηματικά την ψηφιοποίηση και την ηλεκτροκίνηση των προϊόντων μας”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.