Συνεργασία Shell Smart Club και Anytime

Μία νέα περίοδο στη συνεργασία τους εγκαινιάζουν Shell Smart Club και Anytime της Interamerican, με άμεσα οφέλη για τα μέλη του πρώτου.

Βρείτε μας στο
shell smart club

Το Shell Smart Club εγκαινιάζει μια νέα περίοδο στη συνεργασία του με την Anytime, το κανάλι απευθείας ασφάλισης της INTERAMERICAN. Συγκεκριμένα, το Shell Smart Club προσφέρει τη δυνατότητα στα μέλη του να ασφαλίσουν το όχημά τους μέσω της ιστοσελίδας του www.allSmart.gr και να κερδίζουν gift card αξίας 20 ευρώ για καύσιμα ή άλλες αγορές στα πρατήρια Shell, καθώς και διπλάσιους πόντους για όλο το διάστημα της εξάμηνης ή δωδεκάμηνης ασφάλισής τους, καθώς και για την ανανέωση ασφάλισης του ίδιου οχήματος.

Πιο αναλυτικά, μετά τον πρώτο μήνα ασφάλισης στην Anytime και για όλη την περίοδο ασφαλιστικής κάλυψης, οι πόντοι που συγκεντρώνουν τα μέλη του Shell Smart Club βάσει των μηνιαίων συναλλαγών τους σε αγορές καυσίμων Shell θα διπλασιάζονται αυτόματα τον επόμενο μήνα. Έτσι, τα μέλη αποκτούν περισσότερους πόντους πιο γρήγορα για να τους εξαργυρώσουν σε πλούσια δώρα.

Οι ενδιαφερόμενοι για να επωφεληθούν από την προσφορά δηλώνουν απλά τον αριθμό της κάρτας τους Smart Club κατά την έκδοση του συμβολαίου online στο allsmart.gr.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr