Συνεργασία Stellantis και LG για νέο εργοστάσιο μπαταριών

Στο δρόμο του εξηλεκτρισμού των εταιριών του, ο Stellantis ανακοίνωσε νέα συνεργασία με την LG για την κατασκευή εργοστασίου μπαταριών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Stellantis Goup Νέο logo εμπορικό σήμα

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς το εξηλεκτρισμένο μέλλον του πραγματοποιεί ο όμιλος Stellantis, έπειτα και από την επίσημη ανακοίνωση του ομίλου για δημιουργία νέου εργοστασίου μπαταριών επί αμερικάνικου εδάφους.

Διαβάστε επίσης – Mercedes: Συνέταιρος με τον Stellantis στις μπαταρίες και επίσημα

Το νέο εργοστάσιο του Stellantis στις Η.Π.Α. αποτελεί κοινοπραξία με την LG Energy Solution και τα αρχικά σχέδια κάνουν λόγο για παραγωγική δυνατότητα 40 gWh ετησίως. Οι μπαταρίες που θα βγαίνουν από τις πύλες του νέου εργοστασίου θα τοποθετούνται στα μοντέλα του ομίλου που θα πωλούνται στις Η.Π.Α., τον Καναδά και το Μεξικό με τις συστοιχίες να είναι κατάλληλες τόσο για plug-in υβριδικά αυτοκίνητα όσο και για αμιγώς ηλεκτρικά.

Automotive Cells Company

Προς το παρόν Stellantis και LG δεν έχουν αποφασίσει ακόμη πού θα κατασκευάσουν τη νέα παραγωγική τους μονάδα, με το χρονοδιάγραμμα ωστόσο να κάνει λόγο για έναρξη κατασκευής στο πρώτο μισό του 2022. Η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιριών μετρά ήδη επτά χρόνια αφού, μέσω τότε της FCA, μπαταρίες της LG χρησιμοποιήθηκαν στο Chrysler Paciifica Hybrid.

Το νέο εργοστάσιο αποτελεί μόνο ένα μέρος των επενδύσεων εξηλεκτρισμού που έχει προβλέψει ο Stellantis για τα επόμενα χρόνια, με το συνολικό ποσό να ξεπερνά τα 30 δισ. ευρώ με ορίζοντα υλοποίησης έως και το 2025.

Διαβάστε επίσης – Fiat Punto: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη επιστροφή

“Η σημερινή ανακοίνωση είναι απόδειξη ότι “ξεδιπλώνουμε” την επιθετική στρατηγική εξηλεκτρισμού μας και ακολουθούμε τις δεσμεύσεις που αναγγείλαμε τον Ιούλιο”, δήλωσε σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος του Stellantis, Carlos Tavares, ενώ πρόσθεσε ότι το νέο εργοστάσιο θα αυξήσει την παραγωγή του ομίλου τουλάχιστον έως και τα 260 gWh ετησίως έως και το 2030.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.