Συστήματα ασφαλείας: H “χαριστική βολή” στο χειροκίνητο κιβώτιο

Δεν είναι μόνο ο εξηλεκτρισμός των αυτοκινήτων αυτός που θα εξαλείψει το χειροκίνητο κιβώτιο, αλλά και τα προβλήματα που δημιουργεί στα συστήματα ασφαλείας!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Χειροκίνητο κιβώτιο

Τα αυτόματα κιβώτια συνεχίζουν να αυξάνουν το μερίδιό τους στην αγορά συγκριτικά με το χειροκίνητο κιβώτιο που σταδιακά φθίνει σύμφωνα με νέα στοιχεία πωλήσεων. Χαμηλότερη κατανάλωση και γρήγορες αλλαγές είναι τα μεγάλα τους πλεονεκτήματα, ενώ σημαντικό ρόλο στην εξαφάνισή του θα παίξουν και τα συστήματα ασφαλείας.

Διαβάστε επίσης: Η Volkswagen αποχαιρετά μια για πάντα το χειροκίνητο κιβώτιο

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Automotive News Canada, η “χαριστική βολή” για τα μηχανικά κιβώτια ταχυτήτων θα είναι τα υποχρεωτικά συστήματα ασφαλείας που θα ενσωματωθούν σύντομα σε όλα τα αυτοκίνητα. Ενδεικτικά, είναι εύκολα αντιληπτό ότι το σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης λειτουργεί πολύ καλύτερα όταν το αυτοκίνητο φέρει αυτόματο παρά χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Επιπλέον, η Subaru Canada έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν προσφέρει το πακέτο “Eyesight”, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τεχνολογία ασφαλούς εκκίνησης και ενεργό cruise control. Όπως αναφέρει, για την λειτουργία του είναι απαραίτητο το ηλεκτρικό χειρόφρενο και τα αυτοκίνητα που διαθέτουν χειροκίνητο κιβώτιο δεν έχουν. Έτσι, προτιμά να μην το τοποθετήσει προκειμένου να μην αυξηθεί το κόστος της μετατροπής.

Όσον αφορά στις πωλήσεις, σύμφωνα με το Διεθνές Συμβούλιο για καθαρές μεταφορές (ICCT), μέσα στο 2018 το 82% των αυτοκινήτων που πωλήθηκαν εξοπλίζονταν με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Είναι φυσικό, λοιπόν, οι εταιρείες σταδιακά να προχωρούν στην κατάργησή του.

Πηγή: Automotive News Canada

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.