Τα 5στερα μοντέλα της Mazda (+videos)

Η Mazda μετά από απουσία αρκετών ετών, επέστρεψε στην χώρα μας και αυτή είναι η καλύτερη αφορμή για να δούμε πως τα πάνε τα μοντέλα της στον τομέα της ασφάλειας, σύμφωνα με τον Euro NCAP.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και μερικές ημέρες, η Mazda ανακοίνωσε και επισήμως την επιστροφή της στην χώρα μας (διαβάστε εδώ το σχετικό άρθρο), ενώ εδώ μπορείτε να δείτε όλη την γκάμα των μοντέλων της στην χώρα μας αλλά και τις τιμές τους.

Αυτή είναι και η καλύτερη αφορμή για εμάς να δούμε πως τα έχουν πάει τα μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας στις δοκιμές πρόσκρουσης που πραγματοποιεί ο ανεξάρτητος οργανισμός Euro NCAP. Πιο κάτω λοιπόν θα δούμε τις επιδόσεις στις δοκιμές ασφάλειας των Mazda2, Mazda3, Mazda6, CX-5 καιMX-5, αφού τονίσουμε όμως πως τα Mazda2, MX-5 και CX-5 είναι δοκιμασμένα με το παλιότερο σύστημα δοκιμών πρόσκρουση (άλλαξε το 2018)

Mazda3


Πρόκειται για το μοντέλο που δοκιμάστηκε πιο πρόσφατα από όλα. Το νέο Mazda3 τα κατάφερε περίφημα, καθώς απέσπασε πέντε αστέρια για τη συνολική συμπεριφορά του. Στους επιμέρους τομείς κατάφερε να πάρει 98% στην προστασία των επιβατών, 87% στην προστασία παιδιών, 81% στην προστασία πεζών και 73% στα ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας.

Mazda6

Το Mazda6 δοκιμάστηκε το 2018, αλλά και αυτό όπως και το Mazda3 είχαν να αντιμετωπίσουν πιο απαιτητικούς ελέγχους. Το ιαπωνικό σεντάν τα πήγε εξαιρετικά αποσπώντας πέντε αστέρια στη γενική βαθμολογία. Ειδικότερα, στην προστασία των επιβατών πήρε 95%, στην προστασία παιδιών 91%, στην προστασία πεζών 66% και στα ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας 73%.

Mazda CX-5

Οι δοκιμές πρόσκρουσης του Mazda CX-5 πραγματοποιήθηκαν το 2017, κάτι που σημαίνει πως υπάρχουν αρκετές αλλαγές σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα (με τα οποία δοκιμάστηκαν και διέπρεψαν τα Mazda3 και Mazda6). Και αυτό πάντως απέσπασε την κορυφαία διάκριση των πέντε αστέρων στη γενική βαθμολογία. Αναλυτικά, πήρε 95% στην προστασία των επιβατών, 80% στην προστασία παιδιών, 78% στην προστασία πεζών και 59% στα ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας.

Mazda2 & Mazda MX-5

Αυτά είναι τα δύο μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας (μαζί με το Mazda CX-3, το οποίο πλέον έχει ανανεωθεί και περιμένουμε τις νέες δοκιμές τους) τα οποία κρίθηκαν με τις παλαιότερες δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP, το 2015. Και τα δύο απέσπασαν τέσσερα αστέρια. Το Mazda2 πήρε 86% στην προστασία των επιβατών, 78% στην προστασία παιδιών, 84% στην προστασία πεζών και 64% στα ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας. Η αντίστοιχη βαθμολογία για το MX-5 ήταν 84%, 80%, 93% και 64%.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]