Τα απίστευτα ρεκόρ της Ford στην Αμερική συνεχίζονται!

Η Ford είναι και φέτος η best seller μάρκα στις Η.Π.Α. τρέχοντας εντυπωσιακά σερί που παίρνουν διαστάσεις θρύλου αν μιλήσουμε για τα pick up της!

Βρείτε μας στο
2020 F-150 Raptor Αμερική

Η Ford παίζει εντός έδρας στην αγορά των Η.Π.Α. και μέσα από την επιτυχημένη στρατηγική που εφαρμόζει με τα μοντέλα της τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να έρθει στην πρώτη θέση μεταξύ των κατασκευαστών στην αχανή αμερικάνικη αγορά. Έτσι η Ford διατήρησε την πρωτοπορία της και το 2019 και αυτή ήταν η 10η σερί χρονιά που βρίσκει την εταιρία στην πρώτη θέση των πωλήσεων.

Η ιδιαίτερη αγάπη των Αμερικανών για τα pick ups είναι δεδομένη και η φημισμένη σειρά F της Ford τρέχει ένα απίστευτο σερί ως best seller μέχρι τις μέρες μας! Συγκεκριμένα η σειρά F παρέμεινε και το 2019 πρώτη στις προτιμήσεις των Αμερικανών και αυτή είναι μια θέση που κρατά ούτε λίγο ούτε πολύ τα τελευταία 43 χρόνια στην κατηγορία των pick ups! Ίσως ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι το 2019 ήταν παράλληλα και η 38η σερί χρονιά της εν λόγω σειράς ως το best seller μοντέλο στις Η.Π.Α., ανεξαρτήτως κατηγορίας, πάνω από οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο ή SUV!

Η Ford διαθέτει φυσικά και άλλα best sellers της αμερικάνικης αγοράς στην γκάμα της. Πρώτη και καλύτερη η Mustang με 72.489 πωλήσεις φέτος και τον τίτλου του πιο μοσχοπουλημένου σπορ αυτοκινήτου για την εγχώρια αγορά!

Πρωτιά για την Ford είχαμε και στα Van με το Transit να είναι το αγαπημένο των Αμερικανών και να σημειώνει σχεδόν 154.000 πωλήσεις, χωρίς να υπολογίζονται εκείνες του Transit Connect. Έτσι η Ford ανακηρύσσεται ως ο αγαπημένος κατασκευαστής στις Η.Π.Α. και στα Vans, πέρα από τα pick ups, με το συγκεκριμένο σερί να κρατά για 41 χρόνια! Αν δεν είναι αυτά θρυλικά σερί τότε ποια είναι;

mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr