Τα δύο SUV που προσπέρασαν το Toyota Yaris Cross – Πως διαμορφώθηκε το Top 10

Το περσινό best seller των SUV... στο τέλος του πρώτου τετραμήνου βρέθηκε στην τρίτη θέση. Δείτε τα SUV που "σαρώνουν" στην ελληνική αγορά!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Peugeot 2008 Hybrid

Την προηγούμενη χρονιά, το Toyota Yaris Cross ήταν ο μεγάλος νικητής στην κατηγορία των SUV, ανεξαρτήτου μεγέθους αμαξώματος (B-SUV, C-SUV κτλ.). Φέτος, τουλάχιστον στους τέσσερις πρώτους μήνες… κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνεται το Top 10.

Δείτε επίσης: Το C-SUV με 0% επιτόκιο και 5 χρόνια εγγύηση – Διαθέσιμο και με diesel κινητήρα

Στην πρώτη θέση συναντάμε το Peugeot 2008, το οποίο διαγράφει μία αξιέπαινη πορεία στην ελληνική αγορά (πατήστε εδώ για την δοκιμή του). Από την αρχή της χρονιάς μέχρι και τον περασμένο Απρίλιο ταξινομήθηκαν στην χώρα μας 2.226 αντίτυπα, επίδοση που στέλνει το γαλλικό SUV στην κορυφή. Πίσω του ακολουθεί το Suzuki Vitara, το οποίο με 2.117 ταξινομήσεις κατάφερε να στείλει το Toyota Yaris Cross των 1.981 ταξινομήσεων στην τρίτη θέση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται η πρώτη τριάδα!


Από εκεί και πέρα, στην τέταρτη θέση συναντάμε το Nissan Juke, το οποίο μέχρι τον Απρίλιο ταξινομήθηκε 1.015 φορές. Μάλιστα, το συγκεκριμένο μοντέλο πρόσφατα ανανεώθηκε, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό μας κείμενο πατώντας εδώ. Στην πέμπτη θέση, με 1.005 ταξινομήσεις, συναντάμε το Toyota C-HR, το οποίο με αυτή την επίδοση καθίσταται και ως το δημοφιλέστερο C-SUV του πρώτου τετραμήνου, μιας και όλα τα υπόλοιπα μοντέλα που αναφέραμε ανήκουν στην B-SUV κατηγορία.

Suzuki Vitara

Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πως διαμορφώθηκε το Top 10 των SUV στην ελληνική αγορά, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΕΑΑ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.