Τα έργα που αλλάζουν το οδικό δίκτυο στην Εύβοια – Προϋπολογισμός ύψους 1.000.000 ευρώ

Με ανακοίνωσή της, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας γνωστοποίησε την έναρξη εργασιών αναβάθμισης του οδικού δικτύου στην Εύβοια. Δείτε τι περιλαμβάνει...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Εύβοια

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας χρηματοδότησε, δημοπράτησε και ήδη συμβασιοποίησε την υλοποίηση του έργου με τίτλο: «ΣΗΜΑΝΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ» και με αρχικό
προϋπολογισμό ύψους 1.000.000 ευρώ. Φυσικό αντικείμενο του έργου είναι η αποκατάσταση βλαβών και φθορών οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης, στο υφιστάμενο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Εύβοιας.

Δείτε επίσης: Ο πρώτος αυτοκινητόδρομος στην Ελλάδα με φωτιστικά LED σε όλα του τα τμήματα 

Ειδικότερα, προβλέπεται να γίνει:
-Αντικατάσταση ή τοποθέτηση νέων πινακίδων αναγγελίας κινδύνου, ρυθμιστικών και πληροφοριακών.
-Τοποθέτηση χιονοδεικτών στο ορεινό οδικό δίκτυο του Νομού Ευβοίας.
-Αντικατάσταση ή τοποθέτηση νέων οριοδεικτών.
-Αντικατάσταση ή τοποθέτηση νέων στηθαίων ασφαλείας όπου απαιτείται, καθώς και σε ορισμένα τεχνικά έργα.
-Τοποθέτηση χιλιομετρικών δεικτών.
-Κατασκευή διαγράμμισης οδοστρώματος, στα τμήματα του υφιστάμενου οδικού δικτύου, όπου έχουν καταγραφεί φθορές.


Μετά την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του έργου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε: «Αυξάνουμε το επίπεδο οδικής ασφάλειας στην Εύβοια με έργο, αρχικού προϋπολογισμού 1 εκατ. ευρώ. Νέες πινακίδες σήμανσης, χιονοδείκτες, στηθαία ασφαλείας και νέες διαγραμμίσεις σε σημεία, όπου έχουν εντοπιστεί φθορές ή είναι ιδιαίτερα αυξημένη η επικινδυνότητα, θα προσδώσουν μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια στις μετακινήσεις για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Εύβοιας».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης τόνισε: “Η προσπάθεια συντήρησης και αναβάθμισης των οδικών μας αξόνων, έχει ως βασικό της πυλώνα την έμφαση σε παρεμβάσεις σήμανσης και οδικής ασφάλειας οι οποίες αυξάνουν πολλαπλασιαστικά το επίπεδο χρηστικότητας και ασφάλειας για τους συμπολίτες μας. Ενεργοποιούμε άμεσα μια ακόμη σύμβαση έργου σημαντικού προϋπολογισμού, η οποία θα μας επιτρέψει να βελτιώσουμε τη συνολική εικόνα του οδικού δικτύου της Π.Ε. Εύβοιας”.

Πηγή: pste.gov.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.