Τα ηλεκτρικά VW ID στις υπηρεσίες του Πάπα

Το Βατικανό εξηλεκτρίζει τον στόλο οχημάτων του με τη μικρή ανεξάρτητη χώρα να προσθέτει αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα από την οικογένεια Volkswagen ID.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Volkswagen υποστηρίζει το κράτος της Πόλης του Βατικανού, στη μετάβασή του προς τη βιώσιμη κινητικότητα με τη γερμανική εταιρεία να παραδίδει στις αρχές του 2024 σχεδόν 40 ηλεκτρικά μοντέλα της οικογένειας ID., από το ID.3 έως τα ID.4 και ID.5.

Διαβάστε επίσης: Γιατί “Rallye” δεν ήταν μόνο τα Peugeot 106

Η κινητικότητα βρίσκεται στο επίκεντρο ενός ειδικού προγράμματος με την ονομασία «Ecological Conversion 2030» («Οικολογική Μετατροπή 2030»), το οποίο στοχεύει στη μείωση του αποτυπώματος CO2 του κρατικού στόλου οχημάτων. Για να επιτευχθεί αυτό, τα υπάρχοντα αυτοκίνητα πρόκειται σταδιακά να αντικατασταθούν με ηλεκτρικά, ώστε όλος ο στόλος να καταστεί ουδέτερος ως προς το CO2 μέχρι το 2030.


 

Η Volkswagen είναι ο συνεργάτης που έχει επιλεγεί για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και μέσω της Volkswagen Financial Services θα προμηθεύσει το κράτος του Βατικανού από τις αρχές του 2024, με ένα στόλο αυτοκινήτων. Σε μεταγενέστερα στάδια, θα παραδοθούν σταδιακά και άλλα αυτοκίνητα μηδενικών εκπομπών, επίσης από τις μάρκες του ομίλου Volkswagen, μέχρι την πλήρη αντικατάσταση ολόκληρου του στόλου έως το 2030.

Διαβάστε επίσης: Πρόοδος για το πρόγραμμα “Αστυπάλαια – Έξυπνο και Αειφόρο Νησί”

“Η ηλεκτροκίνηση των στόλων οχημάτων αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία σε όλο τον κόσμο. Το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι του Βατικανό θα είναι μεταξύ των οδηγών μοντέλων ID. είναι ένας μεγάλος στόχος και τιμή για τη μάρκα μας και υπογραμμίζει την ελκυστικότητα των αμιγώς ηλεκτρικών ID. μοντέλων μας”, δήλωσε η Imelda Labbé μέλος του δ.σ. της VW για τις Πωλήσεις, το Μάρκετινγκ και το After-Sales.

Ο Dr. Christian Dahlheim πρόεδρος του δ.σ. της Volkswagen Financial Services AG πρόσθεσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξουμε το Βατικανό σε αυτό το σημαντικό πρόγραμμα. Αυτό είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο για εμάς και δείχνει ότι είμαστε απολύτως ανταγωνιστικοί με τις λύσεις κινητικότητας που προσφέρουμε”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.