Τα λόγια του Eden Hazard μετά την συνύπαρξη με το Nissan LEAF

Ο άσος του ποδοσφαίρου Eden Hazard οδηγεί εδώ και καιρό ένα Nissan LEAF. Πάμε να δούμε τι έχει να μας πει για την συνύπαρξή του με αυτό.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Nissan LEAF

Ο άσος του ποδοσφαίρου Eden Hazard, διεθνής ποδοσφαιριστής του Βελγίου και αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης, μοιράζεται με υπερηφάνεια την εμπειρία του από την ιδιοκτησία ενός ηλεκτρικού Nissan LEAF, για να εμπνεύσει περισσότερους οδηγούς να τον ακολουθήσουν στην μετάβαση της ηλεκτροκίνησης.

Διαβάστε εδώ την αναλυτική δοκιμή του Nissan LEAF

“Ως πατέρας, έχω καθήκον να δίνω το καλό παράδειγμα στα παιδιά μου. Υπάρχουν πολλές θετικές ενέργειες που μπορούμε να κάνουμε, όπως η επιλογή ενός ηλεκτρικού οχήματος, που θα έχει μόνο θετικό αντίκτυπο στον πλανήτη και στους ανθρώπους”, δήλωσε ο Eden Hazard, παγκόσμιος πρέσβης της Nissan.


“Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Nissan LEAF είναι ο ηλεκτρικός κινητήρας του. Αυτό με κάνει υπερήφανο που είμαι οδηγός ενός EV και συνεργαζόμενος με την Nissan, καθώς εργαζόμαστε από κοινού για την ηλεκτροκίνηση. Όλοι πρέπει να κάνουμε αλλαγές σήμερα για να διασφαλίσουμε το μέλλον του πλανήτη μας.”

“Υπάρχουν πολλά πράγματα που απολαμβάνω με το LEAF μου. Φαίνεται εξαιρετικά όμορφο μέσα και έξω, η εξωτερική εμφάνιση είναι εκλεπτυσμένη, το εσωτερικό έχει μια φουτουριστική αίσθηση και η οδηγική εμπειρία είναι το λιγότερο εντυπωσιακή”, είπε, μεταξύ άλλων, ο Eden.

“Με τη βοήθεια του Eden, στόχος μας είναι να εμπνεύσουμε τους ανθρώπους να πραγματοποιήσουν θετικές δράσεις για τον πλανήτη και το 2021, συνεχίζοντας να εκπαιδεύουμε τους οδηγούς σχετικά με τον μακροπρόθεσμο αντίκτυπο που αυτές μπορούν να έχουν. Ο Eden είναι ένας από τους πάνω από 500.000 ιδιοκτήτες LEAF που έχουν ενταχθεί στην επανάσταση του #ElectrifyTheWorld και θέλουμε να συνεχίσει να αυξάνεται αυτός ο αριθμός”, δήλωσε η Coralie Musy, Αντιπρόεδρος, Brand & Customer Experience, της Nissan AMIEO.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]