Τα μοντέλα που έρχονται με 5 χρόνια εγγύηση και επιτόκιο μόλις 2,99%

Μοναδικά είναι τα πλεονεκτήματα αγοράς μέσα από το πρόγραμμα Ford Protect, πόσο μάλλον όταν συνδυάζεται με 5 χρόνια εγγύηση. Δείτε το όφελος ανά μοντέλο!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Δοκιμή Ford Puma

Πλέον, η απόκτηση ενός μοντέλου της γκάμας της Ford γίνεται πιο συμφέρουσα από ποτέ, αφού για τα περισσότερα επιβατικά της εταιρείας ισχύει προνομιακό επιτόκιο ύψους μόλις 2,99%, αλλά και εγγύηση Ford Protect, η οποία εξασφαλίζει 5 χρόνια ξέγνοιαστης συμβίωσης με το αγαπημένο σας μοντέλο.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή Ford Kuga PHEV 225 PS

Ξεκινώντας από το πρόγραμμα Ford Protect, συνοδεύει τα νέα Fiesta, Puma, Focus, Kuga, Explorer και Mustang Mach-E. Για το Explorer ισχύει διετής εργοστασιακή εγγύηση, ενώ για την μπαταρία του η εγγύηση αγγίζει τα 8 χρόνια ή τα 160.000 χλμ. Η εν λόγω κάλυψη παρέχει την δυνατότητα μετακίνησης του οχήματός σας σε περίπτωση βλάβης.


Επίσης, υπάρχει δυνατότητα μεταπώλησης του αυτοκινήτου σε υψηλότερη τιμή, με πλήρες ιστορικό σέρβις από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία του δικτύου Ford. Σημαντικό είναι, επιπρόσθετα, το γεγονός ότι υπάρχει δυνατότητα μεταβίβασης της πρόσθετης εγγύησης στον νέο ιδιοκτήτη χωρίς έξοδα. Πρόκειται αναμφίβολα για ένα ισχυρό πλεονέκτημα μεταπώλησης.

Με σταθερό επιτόκιο από μόλις 2,99%
Για την απόκτηση των νέο μοντέλων της Ford, προσφέρεται νέο πρόγραμμα με σταθερό ονομαστικό επιτόκιο το οποίο ξεκινά από μόλις 2,99%. Επίσης, υπάρχουν επιλογές για κάθε ανάγκη, με δυνατότητα χαμηλής προκαταβολής που ξεκινά από το 15% της αξίας του αυτοκινήτου, αλλά και περίοδο αποπληρωμής με διάρκεια έως 84 μήνες.

Τα νέα προγράμματα χρηματοδότησης της Ford Finance με το χαμηλότερο επιτόκιο της αγοράς 2,99% για τα μοντέλα της Ford, προσφέρουν στους πελάτες που επιθυμούν να αποκτήσουν εύκολα το νέο τους αυτοκίνητο σημαντικό όφελος συγκριτικά με τα επιτόκια των χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αγοράς, και πιο συγκεκριμένα:

Fiesta: Όφελος από 1.500 έως 2.200 ευρώ
Puma: Όφελος από 1.800 έως 2.600ευρώ
Focus: Όφελος από 1.900 έως 2.800 ευρώ
Kuga: Όφελος από 2.500 έως 3.600 ευρώ
Mustang Mach -E: Όφελος από 4.400 έως 6.400 ευρώ
Ford Explorer: Όφελος από 6.600 έως 9.700 ευρώ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.