Τα Top 3 μοντέλα κάθε κατηγορίας στην Ευρώπη τον Ιανουάριο του 2021

Ας δούμε το μερίδιο αγοράς κάθε κατηγορίας στην ευρωπαϊκή αγορά νέων αυτοκινήτων αλλά και τα Top 3 μοντέλα σε κάθε κατηγορία.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ταξινομήσεις

Σίγουρα η αγορά αυτοκινήτου στην Ευρώπη δεν περνά και το καλύτερό της διάστημα… Και πως θα μπορούσε εξάλλου, με την πανδημία να έχει περιορίσει δραματικά τις δραστηριότητες σε αυτήν. Παρόλα αυτά οι πωλήσεις νέων συνεχίζονται, έστω και με μειωμένο ρυθμό και εμείς θα δούμε τι έγινε τον πρώτο μήνα του 2021 στην Ευρώπη.

Αρχής γενομένης με τις κατηγορίες των αυτοκινήτων που πούλησαν περισσότερο. Εκεί λοιπόν έχουμε αδιαφιλονίκητο φαβορί, καθώς πλέον τα SUV έχουν κυριαρχήσει. Συγκεκριμένα και όπως θα δείτε και στο συγκεντρωτικό γράφημα πιο κάτω, το 43,8% των πωλήσεων ανήκει στην κατηγορία των SUV. Σχεδόν τα μισά αυτοκίνητα που πωλήθηκαν λοιπόν ήταν SUV. Από εκεί και πέρα, τα μικρά και τα μικρομεσαία είχαν το αμέσως μεγαλύτερο μερίδιο με 19,0% και 15,5% αντίστοιχα.

Όσον αφορά τα δημοφιλέστερα μοντέλα πιο κάτω στον πίνακα, βλέπετε τα τρία αυτοκίνητα με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη, ανά κατηγορία. Δηλαδή, στα αυτοκίνητα πόλης το Top 3 είναι Fiat Panda, Fiat 500, Toyota Aygo. Στα μικρά, Toyota Yaris, Peugeot 208, Dacia Sandero. Στα μικρομεσαία Volkswagen Golf, Skoda Octavia, Toyota Corolla κλπ. Στην αμέσως επόμενη στείλει βλέπετε τον αριθμό πωλήσεων και τέλος, τη μεταβολή σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι (τον Ιανουάριο του 2020 δηλαδή).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr