Τα video games έρχονται στα μοντέλα του BMW Group

Συνεργασία με την AirConsole που θα φέρει το casual gaming σε νέα οχήματα της BMW από την ερχόμενη κιόλας χρονιά ανακοίνωσαν οι Βαυαροί.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW Group video games 2022 airconsole

Η AirConsole είναι μία πλατφόρμα gaming, η οποία, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ομίλου της BMW, ταιριάζει απόλυτα με το BMW Curved Display και προσφέρει μία μεγάλη λίστα παιχνιδιών.

Διαβάστε επίσης: Με φορτηγά χωρίς οδηγό τα νέα logistics της BMW (+video)

Τα παιχνίδια της AirConsole τρέχουν απευθείας στο σύστημα ψυχαγωγίας του οχήματος και η τεχνολογία της εταιρείας επιτρέπει την άμεση, over-the-air διανομή των παιχνιδιών και τον έλεγχο μέσω smartphone.


“Με την AirConsole θα αξιοποιήσουμε καινοτόμες τεχνολογίες σε συνδυασμό με μία ευρεία γκάμα απολαυστικών και multiplayer παιχνιδιών. Με τον τρόπο αυτό, κάθε κατάσταση αναμονής μέσα στο όχημα, όπως η διαδικασία φόρτισης, γίνεται μία ευχάριστη εμπειρία”, δήλωσε ο Stephan Durach – Ανώτερος Αντιπρόεδρος, BMW Group Connected Company Development.

Ο Anthony Cliquot, διευθύνων σύμβουλος της N-Dream, της εταιρείας που βρίσκεται πίσω από την μάρκα AirConsole είπε από την πλευρά του: “Νιώθουμε εξαιρετικά περήφανοι που πρωτοστατούμε στο gaming εντός των οχημάτων με την BMW και είμαστε ενθουσιασμένοι που δημιουργούμε νέα παιχνίδια για ψυχαγωγία μέσα στο αυτοκίνητο. Η έξυπνη αρχιτεκτονική μας σε συνδυασμό με την ευκολία πρόσβασης της πλατφόρμας μας θα αλλάξει τον τρόπο που οι άνθρωποι ψυχαγωγούνται στα οχήματά τους”.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η νέα BMW M2 των 460 ίππων (+video)

Smartphone + Οθόνη = Κονσόλα
Το στήσιμο της εμπειρίας gaming με την AirConsole γίνεται απρόσκοπτα. Το μόνο που χρειάζονται οι παίκτες είναι ένα smartphone, που λειτουργεί ως χειριστήριο του παιχνιδιού, και το BMW Curved Display. Η σύνδεση μεταξύ του smartphone και του οχήματος πραγματοποιείται, για παράδειγμα, σκανάροντας έναν QR κωδικό στο όχημα. Στη συνέχεια, οι παίκτες μπορούν να απολαμβάνουν άμεσα το παιχνίδι.

Να σημειωθεί ότι ο όμιλος των Βαυαρών επέλεξε την AirConsole ως συνεργάτη μέσω του προγράμματος BMW Startup Garage.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.