Τα Volvo επικοινωνούν μεταξύ τους

H Volvo λανσάρει σε όλη την γκάμα μοντέλων της, την τεχνολογία Connected Safety που επιτρέπει στα αυτοκίνητά της να επικοινωνούν μεταξύ τους και να προειδοποιούν το ένα το άλλο για κινδύνους.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Volvo ανακοίνωσε πως όλα τα νέα μοντέλα της θα εξοπλίζονται με την πρωτοποριακή τεχνολογία Connected Safety και θα ανταλλάσσουν πληροφορίες που αφορούν την οδική ασφάλεια. 

Η τεχνολογία Connected Safety επιτρέπει στα μοντέλα της Volvo να επικοινωνούν σε πραγματικό χρόνο, δίνοντάς τους έτσι τη δυνατότητα να προειδοποιούν τους οδηγούς τους για τυχόν κινδύνους που βρίσκονται στο δρόμο τους (ολισθηρό οδόστρωμα, λακούβα κλπ.).

“Ο διαμοιρασμός δεδομένων ασφαλείας σε πραγματικό χρόνο μεταξύ των αυτοκινήτων μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή ατυχημάτων”, δήλωσε η Malin Ekholm, επικεφαλής του Volvo Cars Safety Centre.


Η Volvo κάλεσε παράλληλα και τους υπόλοιπους κατασκευαστές αυτοκινήτων να συμμετάσχουν, μοιράζοντας ανώνυμα δεδομένα που συνδέονται με την οδική ασφάλεια, λαμβάνοντας μια πρωτοβουλία για να γίνουν οι μετακινήσεις μας με αυτοκίνητο ασφαλέστερες.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι ήδη σε ισχύ σε αυτοκίνητα και φορτηγά της Volvo που κυκλοφορούν στη Σουηδία και στη Νορβηγία.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]