Ταξίδι στο χωριό που έδωσε το όνομά του σε ηλεκτρικό SUV

Ας πάμε μια βόλτα στον τόπο που έδωσε το όνομά του σε αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο και αποτέλεσε σύμφωνα με τη σχεδιαστική ομάδα έμπνευση για τη σχεδίασή του.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Cupra Tavascan

Μόλις μερικά χιλιόμετρα από τα σύνορα με τη Γαλλία, το χωριό Tavascan στέκεται επιβλητικά στην καρδία των Πυρηναίων και το αμιγώς ηλεκτρικό Cupra Tavascan ξεκινά ένα ταξίδι στις ρίζες του για να ανακαλύψει ότι μοιράζεται περισσότερα πράγματα με το ομώνυμο χωριό εκτός από το όνομά του.

Διαβάστε επίσης: Το νέο Cupra DarkRebel αποκαλύφθηκε στο Μόναχο

Με 340 ίππους απόδοση, το Tavascan είναι το πρώτο ηλεκτρικό SUV coupe της ισπανικής μάρκας. Στον τόπο καταγωγής του, το ομώνυμο χωριό, βρίσκεται ένα από τα πιο αντισυμβατικά εργοστάσια παραγωγής υδροηλεκτρικής ενέργειας. Βρίσκεται σε βάθος 500 μ., μέσα στα βουνά, μαζί με τους πιο γνωστούς καταρράχτες στην Ευρώπη, όπου δίνουν άλλη εικόνα και ζωή στον τόπο.


Τα σπίτια και οι διάφορες κατασκευές στο χωριό Tavascan χαρακτηρίζονται από ακατέργαστα υλικά, πέτρινους τοίχους και ξύλινες σκεπές ενώ είναι περικυκλωμένο από ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον. H ομάδα σχεδίασης του Tavascan όταν δημιουργούσε το αυτοκίνητο, εμπνεύστηκε από αυτή τη φύση και την καθαρότητά της. “Θέλαμε να δώσουμε στο μοντέλο ακεραιότητα, με ακατέργαστα υλικά, χρώματα, υφή και γραφικά στοιχεία αρμονικά με τη φύση”, εξηγεί η Francesca Sangalli, επικεφαλής του τμήματος Χρώματος και Στολισμού, Ιδεών και Στρατηγικής της ισπανικής εταιρείας.

Διαβάστε επίσης: Επτά μοναδικά αυτοκίνητα της Seat που ίσως δεν γνωρίζατε 

To χωριό Tavascan έχει περισσότερες από 50 λίμνες που συμβάλλουν στην παραγωγή πράσινης ενέργειας. Αυτή η δέσμευση στην ηλεκτροκίνηση και στη βιωσιμότητα υποστηρίζεται από την Cupra. Το ταξίδι της μάρκας προς την ηλεκτροκίνηση είναι πραγματικότητα και το Tavascan το αποδεικνύει περίτρανα.

Εκτός από την ηλεκτρική ενέργεια όμως η χρήση ακατέργαστων στοιχείων στη σχεδίασή του, παίζει σημαντικό ρόλο στην προστασία του περιβάλλοντος. «Μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε μία ελαφρύτερη δομή και να προβάλουμε εξαρτήματα έτσι όπως ακριβώς είναι χωρίς να χρειαστεί να τα αλλάξουμε ή να τα διακοσμήσουμε για να τα καλύψουμε. Με αυτό τον τρόπο μειώσαμε το αποτύπωμα άνθρακα”, δήλωσε η Sangalli.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.