Το νέο Cupra DarkRebel αποκαλύφθηκε στο Μόναχο

Η φυσική μεταμόρφωση του πρωτότυπου DarkRebel που σχεδιάστηκε με τη βοήθεια του κοινού της Cupra είναι γεγονός και αποκαλύφθηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Cupra DarkRebel Έκθεση Μονάχου 2023

Σε πρωτότυπη μορφή το Cupra DarkRebel είναι το αυτοκίνητο που αποτέλεσε την μεγαλύτερη σχεδιαστική πρόκληση για την ισπανική εταιρεία. Στον σχεδιασμό του βοήθησαν οι περισσότερες από 270.000 εικονικές διαμορφώσεις που πραγματοποίησαν οι φίλοι της μάρκας συμπεριλαμβανομένων των πρεσβευτών της Cupra όπως των Alexia Putellas, Marc ter Stegen, Ansu Fati και του ηθοποιού Daniel Bruhl.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε το Audi Q2 35 TFSI S Tronic

Στοιχεία που επελέγησαν μέσω του εικονικού διαμορφωτή του DarkRebel, χρησιμοποιήθηκαν στον τελικό σχεδιασμό του πρωτότυπου, το οποίο αποκαλύφθηκε στη φυσική του μορφή κατά την βραδιά του Volkswagen Group, λίγο πριν η γερμανική έκθεση ανοίξει τις πύλες της στο κοινό.


Η εξωτερική σχεδίαση του Cupra DarkRebel ενισχύεται από τις διαστάσεις του αυτοκινήτου: μήκος 4.5 μ., πλάτος 2,2 μ. και ύψος 1,3 μ., το DarkRebel φέρει πόρτες που ανοίγουν και φτάνουν σε ύψος τα 2,2 μ.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε το Volkswagen Polo GTI των 207 ίππων

Ο φωτισμός αποτελεί ένα βασικό στοιχείο στον σχεδιασμό του DarkRebel, ξεκινώντας από τον φωτισμό του logo της εταιρείας. Δείχνει πως το φως μπορεί να συνδυάσει χρώματα και υλικά και μεταμορφώνει τα καθαρά κρυστάλλινα κομμάτια σε ένα μοναδικό, ψηφιακό αποτέλεσμα. To αιχμηρό μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου υπογραμμίζεται από τον εμβληματικό τριγωνικό φωτισμό, που ξεπροβάλει από το αμάξωμα και ζωντανεύει το αυτοκίνητο.

O σχεδιασμός των τροχών είναι επηρεασμένος από τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της μάρκας, με γνώμονα την απόδοση. Το τριγωνικό Cupra logo επεκτείνεται σε όλο τον τροχό και στα σχεδιασμένα από χαλκό τμήματα.

Το DarkRebel προκαλεί επίσης και με την εσωτερική του σχεδίαση. Η κεντρική κονσόλα του αυτοκινήτου, φτιαγμένη από καθαρό κρύσταλλο – διάφανο υλικό – συνδέει το μπροστινό με το πίσω μέρος και αποτελεί το βασικό στοιχείο της καμπίνας με τα ασύμμετρα σχέδια, τον φωτισμό και τη σμιλεμένη της εμφάνιση. Χρησιμοποιεί την τελευταία 3D metal printing τεχνολογία, δίνοντας maximum απόδοση φωτισμού, ξεκινώντας από τη βάση των καθισμάτων και επεκτείνοντας στο μπροστινό μέρος αγκαλιάζοντας τον οδηγό.

Ένα άλλο βασικό στοιχείο στο εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι τα bucket καθίσματα, με το στήριγμα του κεφαλιού να καλύπτεται από ένα 3D πλεκτό ύφασμα, υποστηριζόμενο από καθαρό κρύσταλλο και χάλκινες προσθήκες. Τα bucket καθίσματα είναι τοποθετημένα χαμηλά και προεκτείνονται περισσότερο από τα φυσιολογικά όρια, προσφέροντας έτσι πλευρική στήριξη σε όλο το πόδι.

Ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές στο εσωτερικό του DarkRebel είναι το τιμόνι που συνδυάζει στοιχεία από τους αγώνες ράλι και από τα παιχνίδια διαδραστικότητας. Ο λεβιές ταχυτήτων είναι το επόμενο σημείο που τραβάει την προσοχή, ο οποίος είναι τοποθετημένος στη κεντρική κονσόλα, φτιαγμένος επίσης από καθαρό κρύσταλλο και διάφανο υλικό.

Στην οροφή μία θερμική κάμερα παρακολουθεί την κατάσταση που επικρατεί στην καμπίνα ενώ το έξυπνο σύστημα διαχείρισης του κλιματισμού προσαρμόζει τη θερμοκρασία και τον αέρα αντίστοιχα. Τέλος, το χρώμα του περιβάλλοντα φωτισμού ενημερώνει αν το εσωτερικό της καμπίνας θερμαίνεται ή ψύχεται.

Το DarkRebel δείχνει τις προθέσεις της Cupra για την ενσωμάτωση στη γκάμα της ενός αμιγώς ηλεκτρικού σπορ μοντέλου με τους Ισπανούς να μην αποκαλύπτουν σε αυτό το σημείο τεχνικά χαρακτηριστικά για τη δημιουργία τους.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.