Ταξινομήσεις διμήνου στην Ελλάδα – Η κατηγορία που προτιμούν οι Έλληνες

Η χρονιά ξεκίνησε πολύ δυναμικά με διψήφια αύξηση ταξινομήσεων στο πρώτο δίμηνο του έτους. Δείτε την No.1 κατηγορία νέων αυτοκινήτων...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ταξινομήσεις

Στη δημοσίευση των ταξινομήσεων της ελληνικής αγοράς προχώρησε ο ΣΕΑΑ για το πρώτο δίμηνο του τρέχοντος έτους και πάμε ευθύς αμέσως να δούμε πως διαμορφώθηκε το σκηνικό όσον αφορά στις κατηγορίες αυτοκινήτων.

Αρχικά, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το ξεκίνημα ήταν άκρως ενθαρρυντικό με τη χώρα μας να καταγράφει μία αύξηση κατά 18,2% στα καινούρια επιβατικά μέσα στον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο. Πιο συγκεκριμένα, σε αυτό το διάστημα ταξινομήθηκαν στην Ελλάδα 24.211 νέα αυτοκίνητα, την ώρα που πέρυσι ο αντίστοιχος αριθμός ήταν 20.488.

Δοκιμή VW T-Roc


Η No.1 κατηγορία στην Ελλάδα
Πάμε και στις επιμέρους κατηγορίες, υπενθυμίζοντας ότι πέρυσι, τα B-SUV κατάφεραν να προσπεράσουν την B-Segment κατηγορία, γνωστή ως supermini. Κάτι τέτοιο, ισχύει και στο πρώτο δίμηνο του 2024. Έστω και οριακά, η B-SUV ήταν η πιο δημοφιλής κατηγορία πετυχαίνοντας μερίδιο αγοράς της τάξης του 29,9%. Στην δεύτερη θέση βρέθηκαν τα supermini (B-Segment) με 27,4%, ενώ η τριάδα ολοκληρώθηκε με τα μεγαλύτερα C-SUV που πέτυχαν 18,3% μερίδιο αγοράς.

Τι συνέβη στην Ευρωπαϊκή Ένωση;
Σε επίπεδο ΕΕ, με βάση τα στοιχεία του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (www.acea.be), η αγορά των επιβατικών κινήθηκε για τον Ιανουάριο ως εξής:

Πηγή: ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.