Ταξινομήσεις Ε.Ε.: “Λιοντάρι” στην κορυφή τον Φεβρουάριο. Δείτε το Top 10

Μήνας..." Λεόντων" αποδείχθηκε ο περασμένος Φεβρουάριος αναφορικά με τις ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων στις αγορές της Ε.Ε. Δείτε το Top 10.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ευρώπη έρευνα τιμών

Η Peugeot, έχοντας στη φαρέτρα της τόσο το 208 όσο και το 2008, ήταν η εταιρία που κατάφερε να κυριαρχήσει στις ταξινομήσεις της Ευρώπης των 27 τον Φεβρουάριο που μας πέρασε καταλαμβάνοντας μάλιστα τις δύο πρώτες θέσεις του σχετικού πίνακα.

Συγκεκριμένα, το απόλυτο best seller για τον περασμένο Φεβρουάριο ήταν το Peugeot 208, το οποίο, παρά την πτώση του -12% σε σχέση με τον ίδιο μήνα του 2020, βρέθηκε στην κορυφή των ταξινομήσεων με 18.375 μονάδες.

Από κοντά, στη δεύτερη θέση, ακολούθησε το αδελφό 2008, με το SUV των Γάλλων να σημειώνει εντυπωσιακή αύξηση της τάξης του 51% έναντι του ίδιου μήνα της προηγούμενης χρονιάς και να φτάνει στις 17.120 ταξινομήσεις.

Το Volkswagen Golf βρέθηκε συμπλήρωσε την πρώτη τριάδα με τις ταξινομήσεις του να φτάνουν στις 16.185 μονάδες και να σημειώνουν πτώση -34% έναντι του αντίστοιχου χρονικού διαστήματος του 2020.

Για τον περασμένο Φεβρουάριο το Toyota Yaris κατέλαβε την 4η θέση με 15.467 ταξινομήσεις και άνοδο 7% με την πρώτη πεντάδα να κλείνει από τη Fiat και το Panda. Το αυτοκίνητο πόλης της ιταλικής εταιρίας έφτασε στις 15.400 ταξινομήσεις σημειώνοντας παράλληλα πτώση της τάξης του -13%.

Το Renault Clio, παρά την πτώση του -38% κατέλαβε την 6η θέση στις ταξινομήσεις με 15.349 μονάδες, ενώ πίσω του στην 7η θέση και με πτώση -6% βρέθηκε το Citroen C3 με 15.281 ταξινομήσεις.

Η 8η θέση για τον Φεβρουάριο ανήκει στο Opel Corsa, με το μικρό των Γερμανών να ταξινομείται 14.615 φορές, αν και με πτώση -21%. Στην ένατη θέση με οριακή πτώση -2% στις ταξινομήσεις της η Skoda Octavia με 14.554 μονάδες με την πρώτη δεκάδα να κλείνει από το Volkswagen T-Roc το οποίο σημείωσε ακριβώς τις ίδιες ταξινομήσεις με τον προηγούμενο Φεβρουάριο στις 13.829 μονάδες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr