Ταξινομήσεις-Ελλάδα: Αυτό είναι το “best-seller” στο πρώτο πεντάμηνο του 2023

Εξακολουθεί να "κρατά" απόσταση από το δεύτερο Toyota Yaris! Δείτε ποιο μοντέλο κατέχει τον τίτλο του "best-seller" από την αρχή του έτους μέχρι τώρα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Opel Corsa

To πρώτο πεντάμηνο του 2023 έχει ολοκληρωθεί και ο ΣΕΑΑ προχώρησε στην δημοσίευση των ταξινομήσεων κάθε μοντέλου από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Μάιο. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε τα δημοφιλέστερα μοντέλα ανεξαρτήτου κατηγορίας και ασφαλώς το απόλυτο “best-seller”. Μάλιστα, η διαφορά είναι τέτοια που “βάζει” θεμέλια για “best-seller” της χρονιάς!

Ο λόγος για το Opel Corsa, το οποίο από την αρχή του έτους έχει ταξινομηθεί 3.828 φορές. Στην δεύτερη θέση θα συναντήσουμε το Citroen C3 με 2.491 ταξινομήσεις, ενώ η πρώτη τριάδα ολοκληρώνεται με το Toyota Yaris των 2.125 μονάδων. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, οι πρώτες τρεις θέσεις καταλαμβάνονται από αυτοκίνητα της supermini κατηγορίας (B-Segment).

Το ίδιο σκηνικό συνεχίζεται με το Peugeot 208 των 1.899 ταξινομήσεων μέσα σε πέντε μήνες, ενώ από εκεί και πέρα στο “παιχνίδι” μπαίνουν και τα SUV. Η πέμπτη θέση ανήκει στο Toyota Yaris Cross, το οποίο με 1.763 αποτελεί την δημοφιλέστερη πρόταση στα SUV. Έκτο είναι το Volkswagen T-Roc με 1.361 ταξινομήσεις και στην 7η θέση βρίσκεται το Hyundai i20 με 1.357 μονάδες.

Η πρώτη δεκάδα ολοκληρώνεται με το Peugeot 3008 των 1.322 ταξινομήσεων στην 8η θέση, το Toyota CH-R των 1.312 στην 9η θέση και το Hyundai i10 με 1.200 μονάδες στην 10η θέση.

Πηγή: ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.