Ταξινομήσεις-Ελλάδα: Η No.1 κατηγορία στο πρώτο εξάμηνο του έτους

Τέλος πρώτου εξαμήνου! Πάμε να δούμε ποια κατηγορία επιλέγουν οι Έλληνες, αλλά και ποιο καύσιμο είναι το δημοφιλέστερο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ταξινομήσεις

Με την ολοκλήρωση του πρώτου εξαμήνου του έτους, ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων προχώρησε στην δημοσίευση των στοιχείων της αγοράς και τα αποτελέσματα είναι πέρα για πέρα θετικά. Συγκριτικά με το διάστημα Ιανουάριος-Ιούνιος του 2022, καταγράφεται μία αύξηση της τάξης του 28,4%, ενώ τα νέα επιβατικά αυτοκίνητα έφτασαν τα 70.362 στον απόλυτο αριθμό (54.798 πέρυσι).

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε το ιαπωνικό “best-seller” στην κατηγορία των B-SUV

Πάμε και στις επιμέρους κατηγορίες, με την δημοφιλέστερη στην Ελλάδα στο πρώτο τρίμηνο να είναι αυτή των B-Segment (τα supermini τα λεγόμενα) με ποσοστό 28,1%. Ακολουθεί η κατηγορία B-SUV με ποσοστό 25,2%, ενώ λίγο πιο πίσω βρίσκονται τα μεγαλύτερα C-SUV που έφτασαν στο 21,3%. Αξιοσημείωτο είναι επίσης και το γεγονός ότι συνολικά όλα τα SUV έχουν φτάσει να καλύπτουν το 54,4% του συνόλου της αγοράς.

Τι καύσιμο προτιμούν οι Έλληνες;
Στην πρώτη θέση για το πρώτο τρίμηνο του 2023 βρίσκεται η βενζίνη με ποσοστό 45,1%. Ακολουθούν τα υβριδικά με 28,4%, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκονται τα πετρελαιοκίνητα με 14,2%. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι τα Plug-In υβριδικά και τα ηλεκτρικά είναι από τις κατηγορίες που κατέγραψαν αύξηση, με το ποσοστό να φτάνει στο 9,7%.

Πηγή: ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.