Ταξινομήσεις-Ελλάδα: Η No.1 κατηγορία στους πρώτους 8 μήνες του έτους

"Εκτόξευση" ταξινομήσεων και τον Αύγουστο! Πάμε να δούμε ποια κατηγορία επιλέγουν οι Έλληνες, αλλά και ποιο καύσιμο είναι το δημοφιλέστερο...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
MyAuto

Με την ολοκλήρωση του οκταμήνου (Ιανουάριος-Αύγουστος), ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων προχώρησε στην δημοσίευση των στοιχείων της αγοράς και τα αποτελέσματα είναι πέρα για πέρα θετικά. Συγκριτικά με το διάστημα Ιανουάριος-Αύγουστος του 2022, καταγράφεται μία αύξηση της τάξης του 25,3%, ενώ τα νέα επιβατικά αυτοκίνητα έφτασαν τα 93.113 στον απόλυτο αριθμό (74.330 πέρυσι).

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε το ιαπωνικό “best-seller” στην κατηγορία των B-SUV

Πάμε και στις επιμέρους κατηγορίες, με την δημοφιλέστερη στην Ελλάδα στους πρώτους 8 μήνες να είναι αυτή των B-Segment (τα supermini τα λεγόμενα) με ποσοστό 27,4%. Ακολουθεί η κατηγορία B-SUV με ποσοστό 25,7%, ενώ λίγο πιο πίσω βρίσκονται τα μεγαλύτερα C-SUV που έφτασαν στο 20,5%. Αξιοσημείωτο είναι επίσης και το γεγονός ότι συνολικά όλα τα SUV έχουν φτάσει να καλύπτουν το 53,9% του συνόλου της αγοράς.


Τι καύσιμο προτιμούν οι Έλληνες;
Στην πρώτη θέση για το πρώτο 8μηνο του 2023 βρίσκεται η βενζίνη με ποσοστό 43,5%. Ακολουθούν τα υβριδικά με 30,0%, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκονται τα πετρελαιοκίνητα με 14,0%. Ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι τα Plug-In υβριδικά και τα ηλεκτρικά είναι από τις κατηγορίες που κατέγραψαν αύξηση, με το ποσοστό να φτάνει στο 9,8% (+2,7% συγκριτικά με το ίδιο διάστημα του 2022).

Πηγή: ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.