Ταξινομήσεις Ευρώπη με δεύτερο best seller ηλεκτρικό! Δείτε το Top 10

Ο δύσκολος Δεκέμβρης που πέρασε επιφύλασσε και εκπλήξεις αναφορικά με τις ταξινομήσεις στην Ευρώπη με τα ηλεκτρικά να σηκώνουν... μπαϊράκι!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ευρώπη έρευνα τιμών

Ειδικότερα και σύμφωνα και με τα στοιχεία που δημοσίευσε και η JATO, η επέλαση των ηλεκτρικών τον τελευταίο μήνα του πρωτόγνωρου για την ανθρωπότητα 2020, έχει ξεκινήσει για τα καλά με δύο από αυτά να κάνουν την εμφάνιση τους στις πέντε πρώτες θέσεις. Και δεν μιλάμε για εξηλεκτρισμένα, ή υβριδικές εκδόσεις γνωστών μοντέλων αλλά για αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Σύμφωνα λοιπόν με τη Jato, τον περασμένο Δεκέμβρη στην πρώτη θέση των ταξινομήσεων βρέθηκε το Volkswagen Golf με 30.073 ταξινομήσεις και πτώση -2% έναντι του αντίστοιχου διαστήματος του 2019.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το SUV με τις περισσότερες ταξινομήσεις στη χώρα μας

Στη δεύτερη θέση ωστόσο κατέλαβε με εμφατικό τρόπο το νέο και αμιγώς ηλεκτρικό ID.3 με τις ταξινομήσεις του να φτάνουν στις 27.997, ένα νούμερο που επέτρεψε στο ηλεκτρικό των Γερμανών να αφήσει πίσω του… ένα ακόμη αμιγώς ηλεκτρικό το Tesla Model 3. Το μοντέλο της αμερικάνικης εταιρίας σημείωσε 24.567 ταξινομήσεις, αυξημένες κατά 11% έναντι του αντίστοιχου μήνα του 2019.

Στην 4η θέση του πίνακα ταξινομήσεων για την Ε.Ε. των 27 βρέθηκε το Renault Clio με 22.399 μονάδες αλλά και πτώση της τάξης του -19%. Την πρώτη πεντάδα κλείνει το νέο Peugeot 208 με αύξηση κατά 17% σε σχέση με τον Δεκέμβρη του 2019 και 20.690 ταξινομήσεις.

Διαβάστε επίσης – Ευρωπαϊκές ταξινομήσεις 2020: Top 10 μάρκες. Ποια κυριάρχησε;

Με εντυπωσιακή άνοδο της τάξης του 45%, που λογικά οφείλεται και στην έλευση της νέας γενιάς, το Toyota Yaris κατέλαβε την 6η θέση με 20.465 ταξινομήσεις. Η Skoda Octavia βρέθηκε μια θέση πιο κάτω με 18.853 μονάδες και αύξηση στο 18% έναντι του ίδιου μήνα του προηγούμενου έτους.

Το Renault Captur βρέθηκε 8ο με πτώση στις ταξινομήσεις του κατά -8% και 18.688 μονάδες, το Fiat 500 κατέγραψε την πιο εντυπωσιακή άνοδο μεταξύ των μοντέλων της πρώτης δεκάδας με αύξηση ταξινομήσεων κατά 66% και 18.680 μονάδες. Σχεδόν αντίστοιχα εντυπωσιακή ήταν και η άνοδος στις ταξινομήσεις του νέου Peugeot 2008 που έκλεισε την πρώτη “χρυσή” δεκάδα με αύξηση 62% και 17.948 ταξινομήσεις.

Πηγή: JATO

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr