Ταξινομήσεις ηλεκτρικών Ά τριμήνου 2021 στην Ελλάδα: Η Tesla και οι άλλοι

Τα ηλεκτρικά αλλά και τα Plug-in hybrid κερδίζουν διαρκώς έδαφος στην χώρα μας. Πάμε να δούμε τις ταξινομήσεις τριμήνου σύμφωνα με τα νούμερα του ΣΕΑΑ.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα κερδίζουν διαρκώς έδαφος στην χώρα μας και μαζί με τα plug-in υβριδικά, οδηγούν προς τον εξηλεκτρισμό της αυτοκίνησης. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΣΕΑΑ, μέχρι και το τέλος Μαρτίου στην χώρα μας ταξινομήθηκαν 1.297 νέα ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά μοντέλα, τιμή που αντιστοιχεί σε μερίδιο αγοράς 5,53%.

Όσον αφορά τα μοντέλα τώρα, υπάρχει προς το παρόν τουλάχιστον, ξεκάθαρο φαβορί για την πρώτη θέση, καθώς το Tesla Model 3 είναι πρώτο και με διαφορά ανάμεσα στα ηλεκτρικά, ενώ ξεπερνά ακόμη και τις ταξινομήσεις των plug-in υβριδικών. Συγκεκριμένα, το Tesla Model 3 έχει πραγματοποιήσει 168 ταξινομήσεις το πρώτο τρίμηνο του 2021, ενώ πίσω του βρίσκεται το Volvo XC40 στην plug-in hybrid έκδοσή του με 123 ταξινομήσεις.

Αν τώρα πάμε να δούμε αποκλειστικά ηλεκτρικό μοντέλο, μετά το Tesla Model 3 βρίσκεται το Peugeot 208 με 42 ταξινομήσεις από την αρχή του έτους και ακολουθεί το 2008, επίσης της Peugeot με 41 ταξινομήσεις (στις θέσεις 8 και 9 της γενικής κατάταξης ηλεκτρικών/Plug-in υβριδικών). Στην τέταρτη θέση των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων βρίσκεται το Nissan Leaf με 33 ταξινομήσεις, ενώ την πεντάδα κλείνει το Volkswagen ID.3 με 22 ταξινομήσεις.

Όσον αφορά τα Plug-in υβριδικά, η πρώτη πεντάδα αποτελείται από τα Volvo XC40, BMW X1, Range Rover Evoque, Mercedes GLC και Mercedes GLA με 123, 94, 85, 54 και 52 ταξινομήσεις αντίστοιχα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.