Ταξινομήσεις: Top 10 στα SUV – Το ιαπωνικό μοντέλο που “σαρώνει”

"Κλειδώνει" τον τίτλο του best-seller στην κατηγορία των SUV με τεράστια διαφορά από το δεύτερο. Αυτά είναι τα δέκα δημοφιλέστερα SUV της ελληνικής αγοράς!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
best seller SUV

Στη δημοσίευση των στοιχείων σχετικά με τις ταξινομήσεις Ιουλίου προχώρησε ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ) και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τι συμβαίνει στα SUV. Άλλωστε, πρόκειται για μία κατηγορία αυτοκινήτων που ξεπερνά το 50% στο συνολικό μερίδιο της αγοράς.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμάζουμε το ιαπωνικό “best-seller” στην κατηγορία των B-SUV

Εκεί, λοιπόν, η κατάσταση φαίνεται ότι ήδη είναι ξεκάθαρη σχετικά με το πιο μοντέλο θα καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο του best-seller. Μπορεί να απομένουν αρκετοί μήνες μέχρι το τέλος της χρονιάς, αλλά η διαφορά του πρωτοπόρου Toyota Yaris Cross είναι σημαντική στους πρώτους επτά μήνες του 2023.

Σύμφωνα με την σχετική λίστα, λοιπόν, το Toyota Yaris Cross βρίσκεται στην πρώτη θέση των SUV με 3.097 ταξινομήσεις. Μάλιστα, πέρα από την κατηγορία των SUV, βρίσκεται και στην πρώτη τριάδα στο σύνολο των μοντέλων, πίσω από Opel Corsa και Toyota Yaris. Στη δεύτερη θέση των SUV συναντάμε το Volkswagen T-Roc των 1.842 ταξινομήσεων, ενώ η τριάδα ολοκληρώνεται με το Peugeot 2008 των 1.706 ταξινομήσεων. Έχουμε, λοιπόν, στην κορυφή ένα ιαπωνικό μοντέλο, ακολουθεί γερμανικό και το τρίτο είναι γαλλικό.

Στη λίστα που παραθέτουμε μπορείτε να δείτε πως διαμορφώνεται η πρώτη δεκάδα στην κατηγορία των SUV από την αρχή του έτους μέχρι και τον Ιούλιο:

TOYOTA YARIS CROSS 3097
VOLKSWAGEN T‐ROC 1842
PEUGEOT 2008 1706
PEUGEOT 3008 1585
TOYOTA C‐HR 1536
FORD PUMA 1533
OPEL CROSSLAND 1467
KIA STONIC 1316
BMW X1‐SERIES 1243
DACIA DUSTER 1183

Πηγή: seaa.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.