Ταξινομήσεις: ΤOP-5 10μήνου για την Ελλάδα

Πλησιάζοντας στο τέλος του έτους, το τοπίο ξεκαθαρίζει σχετικά με το πιο μοντέλο που θα είναι το "best-seller" στη χώρα μας. Δείτε τις ταξινομήσεις 10μήνου!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ταξινομήσεις 10μήνου

Δύο μήνες απομένουν για την ανάδειξη του “best-seller” για το 2021 στην χώρα μας και το πρώτο 10μηνο δείχνει ότι η πρωτιά θα είναι αρκετά εύκολη υπόθεση για το Toyota Yaris. Πάμε να δούμε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι ταξινομήσεις των πέντε πρώτων αυτοκινήτων για το 10μηνο στην Ελλάδα σύμφωνα με τον Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ).

Ταξινομήσεις: Με αύξηση κατά 31,7% το δεκάμηνο του 2021

Στην πρώτη θέση, λοιπόν, βρίσκεται το Toyota Yaris, το οποίο από τον Ιανουάριο μέχρι τον Οκτώβριο έχει πετύχει 4.456 ταξινομήσεις. Αυτή η επίδοση μεταφράζεται σε μερίδιο 18,45% την κατηγορίας B-Sagment. Ακολουθεί το Peugeot 208 με 3.087 ταξινομήσεις, το οποίο κατέχει το 12,78% της ίδιας κατηγορίας.

Η πρώτη τριάδα ολοκληρώνεται με το Opel Corsa, το οποίο έπειτα από έναν ικανοποιητικό Οκτώβριο ως προς τις πωλήσεις κατάφερε να φτάσει στις 3.065. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε ξεκάθαρο νικητή, αλλά υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το μοντέλο που θα κατακτήσει την δεύτερη θέση. Τέταρτο βρίσκεται επίσης ένα μοντέλο της B-Sagment κατηγορίας, ο λόγος για το Citroen C3 με τις 2.974 ταξινομήσεις.

Έπειτα από τέσσερα αυτοκίνητα ίδιας κατηγορίας, έρχεται και ένα B-SUV στην πέμπτη θέση. Πρόκειται για το Peugeot 2008, το οποίο από την αρχή της σεζόν έχει ταξινομηθεί 2.811 φορές.

Πηγή: ΣΕΑΑ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.